Президент нагородив медаллю головного міліціонера Хмельницького Василя Птащука

Президент  нагородив медаллю головного міліціонера Хмельницького Василя Птащука
Полковника міліції Василя Птащука нагородили медаллю"За бездоганну службу" III ступеня.

Усього Президент нагородив  34 працівника міліції, в тому числі 11 – посмертно.  Правоохоронців відзначили  «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов'язку та з нагоди Дня міліції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Борис Новак

    тихонько скрыли даную статью,не предвидели такой реакции...
  • Анонім

    Да уж, выбрали президента. За что награждать то? За крышевание наркобизнеса и криминала? За безграмотных бандитов-ППСников, кошмарящих город по ночам? За ГАИ, про которое ни один водитель доброго слова не скажет. За что наградили Птащука то, поконкретнее? Какие такие заслуги по защите суверенитета за ним водятся? Как показала практика - милиция первой и сдала этот суверенитет на востоке, как только жареным запахло. А сейчас ездит туда помародёрствовать на блок-постах, а потом получить статус участника да земельку в центре города.
  • Лариса Вернигора

    за які заслуги нагорода? хай перерахує,люди мають знати хероїв...міліція-сброд тунеядців і неуків,зате нагороди,зірочки,пільги вчасно...халівуд
  • PAL

    Наградил, за то, что в городе грабят, процветает разбой? Или он такими действиями утверждает свое кресло? янек тоже с этого начинал. За "безупречную службу" - КОМУ ??? Народу или президентАМ??? Пусть приедет в Хмельницкий пани первая леди одна, и пройдется по ночному городу, да посетит злачные места. может птащуку и героя даст.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up