Прикордонник з Хмельниччини намагався застрелитися?

Прикордонник з Хмельниччини намагався застрелитися?
38-річний військовий вистрілив в себе 11 разів, коли отримав автомат Калашникова. Подія сталась на прикордонному посту у Бадалові, який входить до служби Мукачівського загону.

Солдатові не вдалась дана спроба самогубства. Що стало причиною таких дій, невідомо. Про випадок пишуть закарпатські видання. Солдат Микола М., отримавши зброю, пустив собі 11 пуль в груди.

«Його було доставлено в хірургію Берегівської центральної районної лікарні з чисельними пораненнями в область грудної клітини та черевної порожнини. Стан потерпілого оцінюється як стабільно важкий, наразі чоловік знаходиться у спеціальній комі», - повідомляє видання MUKACHEVO.NET.

Відомо, що прикордонник був мобілізований у березні 2015 року. Обставини спроби самогубства прикордонника з’ясовують компетентні органи. Але офіційної інформації з цього приводу, досі нема. Чоловік перебуває у комі

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up