Привокзальна площа у Хмельницькому: сквер чи базар?

Привокзальна площа у Хмельницькому: сквер чи базар?
Ремонт Привокзальної площі комунальники обіцяють завершити вже навесні. Базарчик, за який і досі триває суперечка між підприємцями та владою, поки на місці. Чи слід лишати торгівлю?

На те, аби площа отримала сучасний вигляд, з бюджету витратять 2,1 мільйона гривень.

Тротуарна плитка і асфальт, комунікації до фонтану та освітлення, перенесення зупинки та новий світлофор вже обійшлися у 1,2 мільйона. Такі дані надає Хмельницька міська рада. Роботи продовжать навесні. Майданчик озеленять, на площі встановлять декоративні ліхтарі, вуличні світильники, нові лавочки та сміттєві урни. Окрім цього, працюватиме фонтан.

Кіоски, на думку влади, не вписуються у зовнішній вигляд площі, тому торгівлю планують перенести. Підприємці, ж нагадаємо, з таким рішенням не погоджуються. Люди виходили на протест, щоб захистити свої робочі місця. На ринок по Заводській, запропонований владою, переходити відмовилися і пропонують свій проект - сучасний павільйон у центрі площі. А що думаєте ви?

Відео дня

Опитування

Чи потрібна торгівля на Привокзальній площі?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Богдан К.

    Вокзал -це візитівка  міста. Люди виходячи в місто бачать пере собою не надто привабливі кіоски. А тим, хто хоче купити печиво, потрібно пройти 20  метрів до сусіднього магазину, їх тим чимало, з поміркованими цінами.
  • Share Photo

    100%

    "Скільки можна панькатися із тими "бізнесменами"? Завести туди бульдозер і зачистити площу від того сміття! "
  • Виктор Венгров

    ну як на мене то просто так вигнати не вийде((( але і так залишати неможна. якшо в них є норм. документи на ведення торгівлі на цій території то зобовязати окультурити, якщо документів нема то можна було б звести норм торговий "куточок" де можна було б орендувати місце для торгівлі!! але якби ж не наша привичка давати хабарі і т.п. ...!!! це чисто моя думка!
  • Иванов Андрей

    В кожному місті є люди яким соромно жебрачити, от вони і продають городину, чи герань. Мені здається , що нам всім потрібна герань.  Але вигляд вокзалу дійсно жалюгідний, як зсередини, так і ззовні. Особливо коли приїзжаєш з іншого більш менш великого міста.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up