Розгляд справи Червонюка в апеляційному суді перенесли через неявку його захисників

Розгляд справи Червонюка в апеляційному суді перенесли через неявку його захисників
Сьогодні, 20 травня, Апеляційний суд Хмельницької області мав переглянути справу Дмитра Червонюка. Рішення про новий розгляд кримінального провадження постановив Вищий спеціалізований суд України. Однак, слухання справи перенесли через відсутність усіх захисників обвинуваченого.

На засідання суду прийшли родичі Червонюка, потерпілі – мати та брат загиблого Крушельницького та їх захисник.

На початку слухання суддя одразу повідомив про те, що від двох адвокатів Червонюка надійшли заяви про причину їх відсутності на суді та прохання перенести розгляд справи. Один захисник не з’явився у зв’язку з сімейними обставинами, інший – у відпустці.

Про те, чи погодиться Червонюк на слухання без захисту, спитав суддя. Однак, сам попросив перенести засідання на завтра, пообіцявши, що вплине на те, щоб у суді з’явився хоча б один із його адвокатів.

Відео дня

Проти такого рішення виступив захист Крушельницьких та самі потерпілі

- Захисники обвинуваченого – це особи, з якими було погоджено час слухання цієї справи. Для потерпілої сторони – це черговий удар, - зазначає адвокат.

Родичі ж загиблого вважають ситуацію штучно створеною, однак, запевнили, що дотримуватимуться законодавства і розраховують на правильне рішення суддів.

Відтак, судове засідання апеляційної скарги перенесли на 10 червня, де судді заслухають пояснення сторін.

Нагадаємо, Дмитро Червонюк у серпні 2013 року на смерть збив 26-річного Олега Крушельницького, який вночі переходив дорогу поблизу ТРЦ «Оазис». Судова тяганина триває уже майже два роки. Водієві присудили чотири роки умовно та заборонили керувати транспортними засобами протягом трьох років. Апеляційну скаргу щодо оскарження рішення підготували у прокуратурі Хмельницької області. Однак, підсудного відпустили. Пізніше його засудили до п’яти років позбавлення волі, однак, згодом амністували.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • PAL

    Так и вся жизнь пройдет в судах, у этих червонюков.

    Анонім reply PAL

    А Крушельницькі не проти працювати "потерпілими" у суді. Вони ж живуть на ті кошти, що ім суд пприсуджує за їхніми позовами за смерть свого рідного сина, брата. Вони потім будуть вже у міжнародні суди звертатись. Така ж золота жила їм попала.

    Анонім reply Анонім

    Ти часом не адвокат, той що не з*явився?

    UkrRiot reply Анонім

    Ні, то є Світлана Сирота
  • Марцінишена Леся

    10 червня один адвокат піде на лікарняний, інший звільниться, перенесуть ще на 1 місяць, так і тягнеться ця справа майже 2 роки.

    Анонім reply Марцінишена Леся

    Перенесення відбувались не лише з ініціативи Червонюків. Крушельницькі також не один раз з різних причин просили переносили розгляд. Але різниця у тому, що Червонюки ніколи не були проти, а Крушельницькі одразу нити починають і звинувачувати у тому, що Червонюки фальшують справу. Червонюки молодці. Порядні, виховані люди.

    Марцінишена Леся reply Анонім

    Я їх особисто не знаю, але за людей кажуть їхні вчинки. Нічого порядного тут і близько немає.
  • UkrRiot

    Навіщо ці зайві затрати грошей і нервів - вже би давно відсидів, перевиховався і вийшов на волю зовсім іншою людиною.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up