Що плануєте дарувати вчителям у професійне свято? (ОБГОВОРЕННЯ)

Що плануєте дарувати вчителям у професійне свято? (ОБГОВОРЕННЯ)

У першу неділю жовтня в усіх школах вітатимуть учителів з професійним святом. Подарунки, квіти чи усні привітання…А як у хмельницьких школах планують поздоровляти вчителів?

День вчителя відзначають щороку. Десь скромно, а десь пафосно. В деяких школах педагоги самі відмовляються від подарунків з рук дітей та їхніх батьків. 
Попри заборони збирати гроші у школах, трапляються випадки, коли батьки самі проявляють ініціативу і «скидаються» на хоч і невеличкий, але презент для класних керівників. 
А яка ситуація у вашій школі? Чи готуєте для вчителів привітання або ж букети? 
Діліться своїми коментарями.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Анонім

    Чому діти з сільскої місцевості і діти гір повині прийматися на бюджет на навчаня по цільовому направленю , стипендію в подвійному розмірі, і надаватися їм роботи позачергово???СССР ПАХНЕ,СМЕРДИТЬ СОВКОМ, ЦЕ ШО ВСІ ДІТИ ЯК ДІТИ ЛЮДСЬКІ, А ТО В НАС ПЯТА РАСА??вМІЮТЬ ЛИШЕ ОЧІ ВИТРІЩИТИ І СВЕРЛИТИ ПОГЛЯДОМ ЛЮДЕЙ??Вони що в нас особені - діти БУД І ЦАРІВ???В селі пятеро дітей наприклад, бо їх ніколи не вакцинують і незараджають хворобами,і маркетологи нездають звітів про інфекції і лікарські форми , а в місті одне хиленьке. То шо батьки городянина мають спочатку його свого лікувати, а потім платити за навчаня шість років, а потім для городського роботи нема - і дохлий трудовий емігрант городський має виїхати закордон на заробітки, а його З ІНСТИНКТОМ ЗВІРЯ ДО ВИЖИВАНЯ сільский сородич зайняти трудове місце, купувати золото, їздити наморя, носити меха і ЗАЗДРИТИ ЩО В ГОРОДСЬКОГО БАТЬКІВ Є ЖИЛЬО , вони повині десь дітись, щоб сільский НАХАЛЯВУ, НАШАРКА, ЗАДУРНО ,ЗА ДВІ КОПІЙКИ його відібрав, бо паїв і здоровя памещику сільскому замало, І буде то сільске жити до 95 років НЕБОЛІЮЧИ і до 78 працювати на роботах городських і пенсію отримувати, а кволе городське думати як в пенсійний заплатити для сільского РОДИНИ на довічне содержаніє.Це пахне революцією СССР 17, коли тунеядцям неробам все досталось, хто був нічим той став зі всім.
  • Анонім

    Навіщо взагалі ходити в школу до таких вчителів- імбицилів? Щоб штани протерти ? Навіщо нам та боротьба за відмітки ,тот  сінус і косенус, якщо наше майбутнє-це все одно рабство за кордоном, мити попки бабусям...Ви тільки здоров"я  нам портите,і хорошому не навчите і останнє, саме цінне заберете....
  • серж

    опять?
  • Анонім

    Автор статтi навмисно провокуэ людей до агресii. Той, хто дiйсно думаэ щось подарувати, нiколи цього не напише.

    Ксенія reply Анонім

    Це далеко не провокація.

    Іван Сила reply Анонім

    спитати, як цього року будемо вітати вчителів - це провокація? Ти смішний, анонім

    Анонім reply Іван Сила

    Давайте краще по іменно будемо називати вчителів, які проводять репетитерство і збирають гроші на общак

    Ксенія reply Анонім

    Простіше  відзначити ,в прямому сенсі цього слова ,тих ,хто не проводить репетиторство та не "бере" -їх значно менше.Навіть з такого предмету ,як музика та художня культура  тягнуть файли пачками ,папір А 4  та на муз. центр або баян.

    Анонім reply Ксенія

    Ксенія, я теж можу сказати, що ви на своїй роботі берете хабар в 1000 баксів і т.д і т.п.,  і так само вас облити брудом з голови до ніг, але ви ж будете обурені, тому що я не маю доказів. Так само і ви: хтось комусь несе пачки файлів, хтось на баян збирає. То чому ви, така справедлива,не піднімаєте це питання в школі чи десь вище, чи чому хоча б не називаєте школу? А тому, що так дуже просто, облити всіх брудом і не нести відповідальності.

    Анонім reply Анонім

    Про Ксенію припустимо ніхто не знає що вона бере хабарі, бо вона припустимо ховається, а вчителі нахабно у відкриту беруть хабарі і всі про це знають. То стосовно вчителів і доводити нічого не потрібно. Все як на долоні видно.

    Анонім reply Анонім

    Усі

    Анонім reply Анонім

    А у когось ще й може виникнути думка щось подарувати вчителям-хабарникам, які вчать дітей бути хабарниками? Дарують лише для того, щоб вчитель потім не заклював їхню дитину, тобто дарують через страх, без будь-якого бажання зробити вчителю-хабарнику приємне.

    Ксенія reply Анонім

    Якщо я бачу ,що кл.керівник м'яко кажучи не на свому місті ,то я повідомила про це керівництво і не біжу на свято першого дзвоника з квітами і подарунками з посмішкою.Не навиджу лібізіння .Нізто не змусить Вас робити те ,що ви не можете і не хочете.А тим патче в теперішній час ,з нашим новим начальником управ.освітою та. мером .Повірте -будь який факт хабарництва ,вимагання ,несумліного ставлення до роботи  ,вирішується одним розчерком  пера вищевказаними особами.Тому порада -бачете предвзятість ,несправедливість тощо ,одразу  письмове звернення до кл.керівн.,не допомагає -тоді  письмово до директора ,ну а потім в управління.Не бійтеся відстоювати права своєї дитини.Це діцсно просто..

    Лариса Вернигора reply Ксенія

    Невже почали про це говорити в голос? Раніше на ви і пошепки. Коли я підняла питання про навчання анг.мові в ліцеї,коли діти приходячи в 5-ий клас не вміли прочитати те що написав вчитель бо писав письмовими,бо діти 4роки промалювали в кращому випадку або просиділи просто бо така собі Лариса Василівна,пила пиво(по словам дітей за дверима шкафчика,можливо то не пиво але діти стверджують що знають яка фанта чи кола)або пронюхала чи продивлялася весь урок журнали...жодних напрацювань,за весь навчальний рік 4неповних листочки списані...так от коли звернулась до директора,тоді ще Броніслава Волод. відповідь була,а що ви хотіли,жолен вчитель англійськ.ще не навчив в школі мови,ходіт до репетитора,мій онук теж ходить...зате що почалося в класі,класний керівник м'якоикажучи відносини до дитини не в кращу сторону,Лар.Вас. взагалі ігнор повниі і постійні якісь порівняння типу клоун прийшов,в чому ти вдітий і т.д. В 5-му класі колєга по мові Людмила Анатоліївна перейеяла естафету цькування,постійно доводячи і мене своїми звінками і,дитину що прийшлось забрати зі школи..зараз вчителі підтягнуться типу обіжена проснулась...багато батьків піднімали цю тему але озвучила я одна,а інші промовчали,потім навіть переходили вулицю щоб не подумали що заодно,прикро...борітеся за своїх дітей,ми привикли що вчитель завжди правий,підкорялися і слухали але то не завжди так. Враховуючи хто йде у вчителі,їхню поведінку-не дозволяйте знищувати особистість. Тим паче всі знання і звання куплені адже не секрет що в нашій пед академії найдешевше по Україні захистити кандидатську(250$), і їдуть зі всієї неньки...а потім такі кандидати і прохфесори вчать наших дітей...

    Анонім reply Лариса Вернигора

    Вивчіть орфографію !!!

    Анонім reply Анонім

    Тому що не має перевірок внепланових мініст.освіти.А раніше вчитель боявся цього і того, коли дітки покажуть погані результати.Таких вчителів,які дулі закладали в головку було дуже і дуже не солодко

    Анонім reply Анонім

    "Таким вчителям".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up