Сесія Хмельницької облради: через кадрові питання "герегівці" заблокували трибуну

Сесія Хмельницької облради: через кадрові питання "герегівці" заблокували трибуну
П’ять фракцій ВО «Батьківщина», «Радикальна партія», «Аграрна партія», «Солідарність» та «Самопоміч» звернулися до голови облради з пропозицією ввести посаду третього заступника, який займатиметься питаннями бійців АТО і переселенців.

Сьогодні, 21 квітня, депутати Хмельницької обласної ради мали обрати двох заступників голови.  Під час сесії голова облради Михайло Загородний зачитав звернення 5 фракцій, які запропонували  ввести  ще одну посаду - третього заступника.  

Представники фракції «За конкретні справи»  виступили проти такої пропозиції. Мовляв,  це порушення регламенту.  Депутат від фракції «За конкретні справи» Віталій Олуйко сказав, що протягом 20 робочих днів із пропозицією повинні ознайомитися громадяни. Але  на сайті  її не було, а тому громада не могла з ним ознайомитись.  Якщо ж депутати голосуватимуть за це рішення, «герегівці» пообіцяли заблокувати трибуну.

Так і сталося.  «За»  проголосувало 44 обранці. А президію заблокували. Вимагають повернутися до розгляду знову.  Михайло Загородний взяв перерву. Тепер голова разом із керівниками фракцій має  вирішити, чи знімати кадрове питання з порядку денного. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Виневська під час Майдану Герегу блокувала, а зараз допомагає Герезі блокувати інших. Дурдом. Ну їх всіх нафік, потрібно про себе і своїх рідних дбати, а всі інші нехай колотяться як гамно у діжці. якщо їм це подобається.
  • Анонім

    да че мелочиться, хай все будут заступниками 123456789.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up