Що обіцяють зробити нардепи, яких обрали жителі Хмельниччини

Що обіцяють зробити нардепи, яких обрали жителі Хмельниччини
Семеро депутатів-мажоритарників, які увійшли до складу нового парламенту від Хмельниччини, обіцяють підтримувати рідну область у Верховній Раді та забезпечувати її стабільний розвиток.

Крім збереження суверенітету і територіальної цілісності України,  «європейського напрямку» та допомоги армії, депутати пообіцяли виборцям і багато іншого. «ВСІМ» подає інформацію про місце народження, освіту та  партійну приналежність політиків. А також окремі обіцянки із передвиборчих програм. 

Мельник Сергій Іванович, переміг на виборчому окрузі №187 -  (33.75%).

Самовисуванець.  Народився 22 лютого 1965 року у селі  Моломолинці Хмельницького району.  Навчався у Хмельницькому кооперативному технікумі,  в Хмельницькому технологічному інституті, який закінчив по спеціальності «Бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності». Одружений, має сина.

Відео дня

Крім загальноукраїнських  економічних та соціальних  перетворень, мер  Хмельницького  обіцяє продовжити будівництво водогону від села Чернелівка до міста Хмельницького  та придбати 60 тролейбусів за рахунок Державної цільової програми розвитку міського електротранспорту.  Також у планах Мельника  будівництво неонатального корпусу Хмельницької міської дитячої лікарні.

Лабазюк Сергій Петрович, переміг на 188 виборчому окрузі (35.81%)

Самовисуванець. Народився 4 червня 1980 у Волочиську. Закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Економіка та управління трудовими ресурсами». Одружений, має дочку.

Головний лозунг передвиборчої компанії Лабазюка «Мир, безпека та процвітання нашому дому». Нардеп обіцяє внести до порядку денного засідання парламенту питання про запровадження надзвичайного стану в Україні та домогтися пріоритетного фінансування збройних сил. Серед іншого – скасування пенсійну реформу та зниження податкового та контролюючого тиску на малий і середній бізнес.

Шинькович Андрій Васильович, переміг на виборчому окрузі № 189 – (17.99%)

Самовисуванець. Народився 2 березня 1976 року у Вінниці. навчався у Міжрегіональній академії управління персоналом,  за спеціальністю «Економіка та управління персоналом». Одружений. Виховує доньку.

Шинькович заявляє про необхідність «негайних змін». Зокрема,  у його передвиборчій компанії, вказані першочергові завдання парламенту: скасування недоторканності народних депутатів та суддів, суттєве скорочення витрат на утримання влади та зменшення кількості дозвільних документів і ліцензій для ведення бізнесу. Нардеп обіцяє забезпечити  підвищення стипендій для студентів до рівня прожиткового мінімуму.

Бондар Віктор Васильович, переміг на виборчому окрузі №  191 – (18.61%)

Самовисуванець.  Народився 5 листопада 1975 у селі Дашківці  Віньковецького району. Закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю  правознавство.  У 2004 закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», «Інформаційні управляючі системи та технології» - аналітика комп'ютерних систем. Одружений, виховує трьох синів та дочку.

Крім податкової реформи та реформи правоохоронних органів, Бондар хоче забезпечити державні кредити на житло для молодих сімей на 30 років під 1% річних та надати державним службовцям достойні зарплати. Крім того, в його планах - спрямовувати щорічно до 5% бюджету країни на заміну вікон, котлів, системи опалення у державному і приватному секторах, а також  запровадити систему медичного страхування.

Мацола Роман Миколайович, переміг на виборчому окрузі №190  - (30.18%)

«Блок Петра Порошенка».  Народився 11 серпня 1974 року в селі Грушеве Тячівського району Закарпатської області. Має вищу економічну освіту, закінчив Тернопільський національний економічний університет, спеціальність «Менеджмент організацій». Одружений, виховує дочку та сина.

Мацола ставить перед собою завдання забезпечити усіх мобілізованих бронежилетами та касками та побороти корупцію.  Також у його планах розв’язання проблеми сміттєзвалищ та будівництва переробних комплексів та ініціювання  безкоштовної програми «Власний бізнес», в рамках якої навчатимуться старшокласники усіх шкіл округу

Герега Олександр Володимирович, переміг на виборчому окрузі № 192 – (73.86%)

Самовисуванець. Народився 27 червня 1967 у Городку Хмельницької області.  Навчався у Хмельницькому кооперативному технікумі. Вищу освіту здобував у Львівській комерційній академії, спеціальність «Менеджмент організацій і адміністрування». Одружений, виховує дочку та сина.

Герега хоче «відродити» село та забезпечити гідні умови життя селян. У передвиборчій гонці робив акцент на допомозі   людям похилого віку, дітям, інвалідам та малозабезпеченим верствам населення.  Обіцяє спрямувати  державні кошти на будівництво та відновлення доріг у сільській місцевості та районних центрах.

Мельниченко Володимир Володимирович, переміг на виборчому окрузі №193 – (33.70%)

Самовисуванець. Народився 1 лютого 1965 року у Кам’янці-Подільському. Закінчив Кам'янець-Подільський державний педагогічний інститут ім. В. П. Затонського, спеціальність — історія та Кам'янець-Подільський державний аграрно-технічний університет, відділення перепідготовки інституту післядипломної освіти, спеціальність — облік і аудит. Одружений. Виховує доньку та сина.

Мельниченко впевнений, що його ціль - європейська якість життя в Україні.  У передвиборчій компанії вказує, що хоче справедливо карати корупціонерів та здійснити «інфраструктурну революцію». Також у планах політика - ліквідація черги до дитячих садочків та  негативних наслідків екологічно шкідливих виробництв. 

Читайте також: Герега, Лабазюк і Бондар знову проходять у парламент від Хмельниччини

На парламентських виборах Лабазюк знову обігнав Коліщака

Як проходили парламентські вибори у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Ну зачем так про всех, Шиньковича Андрея Васильевича,знаю давно, еще когда он был, головой винницкой обласной молодежной организации, и практически никогда он не давал пустых обещаний... То, что вы называете разводом, я считаю, что он правильно сделал, в нынешнее непростое время, нам, простым людям, надо получать ємоциональную разрядку, иначе просто слетишь с катушек... А хаять всех и под одну гребенку - єто проще всего, вы бы лучше как он вышли бы во двор и постарались облагородить свои дворы, а то для других мало кто сделает лавочку или качельку на радость детям.... Что, слабо вам ???

                           

                                                                         Виктор из Винницы
  • Иванов Андрей

    говорили-балакали. так і будемо жити від майдану до майдану
  • Анонім

    Нейем сказав що небуде працювати за зарплатню 5 тисяч,а Шинькович що тільки попасти в Раду пообіцяв в м.Ізяслав що поставить у школі №2 100 пластикових вікон за яку зарплату цікаво,привозив у місто два рази безкоштовно атракціони під час агітації,люди нас так нерозводили за часів Януковича.Минулого разу ми підтримали Свободу а цей раз Ригівського прихвостня позор нам Українці смерті героїв на вашій совісті.
  • Игорь Игорь

    Саме гниле у цій всій ситуації, що так і нема цивілізованого механізму відкликання дупутата з ВР. Тільки один метод коктейль молотова!

    PAL reply Игорь Игорь

    (PAL) Скорее всего ты прав. Не могли эти к...лы, честным путем пройти в ВР. Время покажет, думаю, что через небольшое время будем гнать этих самозванцев и выбрасывать на помойку.

    Ксенія reply PAL

    Абсолютно підтримую.Депутат -це слуга народу .,як так сталось,що народ обрав чорт і що?За які заслуги вони йдуть до ВР?Що вони попередньо зробили у місті та області?Один краще іншого.Ви подивіться за ЩО вони вас мають.Чого після 26 жовтня не ставлять,як обпеченні двері по всьому Проспекту Мира,не проводять ярмарки в ОКРЕМИХ районах,не возять на екскурсії,не ставлять майданчики,не розносять продуктові  пакети-поддачки.І взагалі не дбають про тих,завдяки кому вони пролізли до Ради.Нагадаю,що новий закон заборонив їм все вище згадане робити до виборів,а після виборів їм люди з їхніми проблемами десь тримаються.ЛЮДИ МУДРІШАЙТЕ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up