Ситуація на сході України (КАРТА)

Ситуація на сході України (КАРТА)
За минулу добу загиблих серед українських військових немає, поранено 13 військовослужбовців. Інформаційно-аналітичний центр РНБО оприлюднив карту ситуації на сході України станом на 19 жовтня

Ситуація у населених пунктах зони АТО

Найбільшу загрозу для місцевого населення на територіях, які контролюються терористами, наразі складають сутички між різними бандами бойовиків, а також обстріли житлових кварталів, які здійснюють терористи. Зокрема, вчора у Донецьку протягом всієї другої половини дня та вночі терористи обстрілювали місто, внаслідок чого загинуло 4 мирних жителя, 9 отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості, - йдеться на сайті інформаційно-аналітичного центру РНБО.

Станом на ранок обстановка у Донецьку була напруженою. Внаслідок артобстрілів терористів зафіксовано численні руйнування житлового фонду, повністю знищений один з цехів Донецького казенного заводу хімічних виробів. Зазнали пошкоджень газопроводи в Петровському та Київському районах Донецька. Наразі комунальники міста проводять ремонтні роботи.

Відео дня

У той же час на звільнених територіях Донбасу життя нормалізується, першочергові питання життєзабезпечення системно вирішуються. Крім того, вчора у Слов’янську відбулися концерти художньої самодіяльності місцевих дитячих колективів. Працівники відділу культури Слов’янської міської ради організували серію концертів, щоб підтримати бойовий дух українських вояків під час відпочинку. Сьогодні на головній площі Слов’янська відбудеться концерт Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України для місцевих жителів та біженців із окупованих бойовиками районів.

Ситуація в зоні АТО

За минулу добу терористи проявили свою активність у кількох точках зони АТО. Зокрема бойовики здійснили чергову невдалу спробу штурму Донецького аеропорту. Напад успішно відбито, терористи зазнали втрат і відступили.

В районі населених пунктів Миколаївка, Новобахмутівка, Тоненьке Донецької області позиції наших силовиків були обстріляні бойовиками з реактивних установок «Град». Окрім того, терористи завдали мінометного удару по Авдіївці. На ділянках кордону, які контролюються українськими військовими, сутичок з терористами не було.   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up