Справа Червонюка: сторона потерпілих не з’явилася на засідання

Справа Червонюка: сторона потерпілих не з’явилася на засідання
Розгляд справи по смертельній ДТП за участі сина депутата Дмитра Червонюка у Апеляційному суді було призначено на 25 липня.

Адвокат потерпілої сторони повідомив у залі суду про хворобу  Валентини Крушельницької, матері загиблого. Він звернувся до суду з заявою не досліджувати докази по справі без присутності потерпілої сторони, тобто відкласти засідання. 

Сьогодні о шостій годині ранку різко погіршився стан здоров"я Валентини Крушельницької, що унеможливило її появу у залі суду.

-Валентині Крушельницькій зле, тому не з’явилася, Богдан знаходиться біля неї, й не має також змоги з"явитися на засідання, - сказав адвокат Олег Севернюк. 

Відео дня

Проти перенесення засідання ніхто проти не був.

Наступний розгляд справи відбудеться 12 серпня о 11.00. На засідання викличуть завідувача відділу судово-медичної експертизи трупів обласного бюро судово-медичної експертизи Олександра Каплевського.

Нагадаємо:

ДТП, в якій загинув 26-річний Олег Крушельницький, сталася в ніч з 20 на 21 серпня 2013 року. Чоловіка, який переходив вулицю Рибалка по пішохідному переходу, на швидкості на смерть збила іномарка. За кермом знаходився син депутатки Хмельницької облради та власника Рівненського льонокомбінату 19-річний Дмитро Червонюк.

Після півроку тримання в сізо Дмитра Червонюка відпустили з зали суду.  Відповідно до вироку, звинувачений Червонюк порушив 12.3 та 12.4 пункти Правил дорожнього руху та частину 2 статті 286 Кримінального кодексу Ураїни. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк 4 роки. Проте статтею 75 Кримінального кодексу України до нього застосовано іспитовий термін строком на один рік. Червонюка також позбавили права керувати автомобілем строком на 3 роки.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • PAL

    Разве может быть преступник не виновным, когда он убил человека? Разве зависть, может определять убийца он или нет, когда он убил человека? Преступник признавший свое злодеяние, пусть частично, может ходить на свободе? Вот и выходит, что живем среди убийц, а сколько их еще будет. Наши пацаны воюют с убийцами, они дети бизнесменов и депутатов, они просто патриоты. И какие то червонюки будут делать тут свои делишки. Ну, ну посмотрим, это дело уже далеко зашло.

    Правдолюб reply PAL

    Ти сука.

    PAL reply Правдолюб

    О, на опохмелье рожденный, защитник убийц отозвался. Какая сила слова, какое красноречие, какая фраза- такой и ум.

    Анна reply PAL

    Коли людина винна, то є різні види покарання. Він своє відсидів і має  до всього умовний термін. Це значить, що якщо за чотири роки він хоча б трішки десь "засвітиться" то йому тюрма. З цим тяжко жити, повірте.

    PAL reply Анна

    Ты не есть закон, да еще такой, который определяет разные меры наказания, за убийство. Поведение этой семейки, определили они сами. Соскочить не удалось, теперь время тянут. Вот с чем им жить.
  • Анна

    Ганьба усім хто дає негативну картинку для російських змі!!! Ганьба тим хто влаштовує зараз пікети!!!
  • Світлана Сирота

    Я б на його місці поїхала в Ато. Хоча і там мамочка і папочка його будуть за яйці тримати

    Анна reply Світлана Сирота

    О!!! Великі герої, що підписувалися "АТО" - тепер дівчачими іменами підписуються))

    Правдолюб reply Світлана Сирота

    Вже задрали.  Був Майдан, всіх відправляли на Майдан, зараз АТО - всіх в зону АТО. Сам візьми участь хоча б десь. А якщо брав участь у Майдані, то візьми участь ще й в АТО. Чи там не так безпечно на Майдані і краще іншим радити це робити?
  • Анонім

    А взагалі ви всі сволочі - захищаєте Діму тільки за гроші.

    Той же міліціонер Катя - чому ж ти мовчав, поки тобі не заплатили? То ж варто говорити правду, але ти хотів бабла, бабла!

    Як би ви себе всі почували, якби Діму посадили? Ні за що.. Чи гроші не пахнуть?

    Анна reply Анонім

    Дарма ви так... видумаєте його захищають лише за гроші. Повірте, у місті багато різних думок. По великому рахунку є три групи: 90% - байдуже, 1% - проти Діми і 9%  вірять у його невинність. Думаю, зізнання правоохоронця правдиве... Думаю, що для них фальсифікувати справу - звична діло... А тут навіть не було з чого фальсифікувати. Людьми керує заздрість до грошей Червонюків через це так штучно все роздули..

    Анна reply Анна

    Краще б справою зайнялися. Та так звана самооборона, правий сектор, люстратори - краще їдьте у зону АТО. Бички здоровенні по одягали камуфляжі (добре що вже бронежилети зняли) і ходять "умнічають". Ганьба вам, тим хто намагається тут, серед мирних людей здобути собі славу на горі інших. Ганьба вам за те, що ви тут коли брати ваші гинуть. Ганьба всім хто для московських ЗМІ роблять картинку про простистояння між собою. А потім вони показують і кажуть інший текст. Зараз не можна ходити на жодні пікети, акції протесту бо російські змі все перекрутять. Нам максимально зараз треба жити тут у мирі, щоб нас часом визволяти не прийшли. Ганьба тим хто ходить у цей тяжкий час на мітинги і влаштовує бєспрєдєли!!!

    АТО reply Анна

    Ганьба тобі, що ти не в зоні АТО. Давай зберай речі, поїдемо разом.

    Анна reply АТО

    Ти ні зі мною, ні з ким іншим не поїдеш, бо перепилинки зажаті.

    АТО reply Анна

    Чуєш, перепілка, ти бідолашна, давай-но зберайся, не тринди, триндичиха.

    Катерина reply Анонім

    При чому тут гроші

    Я щось про гроші говорила?

    Прапор reply Катерина

    ААААААААА



    Спалилася шльондра ))

    Катерина reply Катерина

    Говорив, вибачте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up