Стажерка «Хмельницькгазу» «злила» хмельничанам базу контактів користувачів особистого кабінету

Стажерка «Хмельницькгазу» «злила» хмельничанам базу контактів користувачів особистого кабінету

Новенька працівниця Контакт-центру, що у Києві, робила розсилку повідомлень на електронні адреси споживачів «Хмельницькгазу». Однак "натиснула не на ту кнопку". Люди отримали близько 1000 адрес електронної пошти користувачів особистого кабінету. 

Днями на електронку близько 150 зареєстрованих на сайті «Хмельницькгазу» надійшло дивне повідомлення від Контакт-центру. У ньому були вказані е-мейли споживачів, які є користувачами особистого кабінету.

- Я такого нахабства собі навіть уявити не міг! Це при тому, що у них при реєстрації на сайті декілька разів пише за закон «Про захист персональних даних». Дзвонив до них, а вони лише руками розводять, - поскаржився редакції хмельничанин Сергій.

Як повідомили «ВСІМ» у прес-службі «Хмельницькгазу», працівниця, яка відправила таке повідомлення споживачам, зробила це випадково, адже дівчина лише віднедавна працює у Контакт-центрі.

Відео дня

- Вона хотіла зробити розсилку інформації на електронні адреси користувачів особистого кабінету, але натиснула не на ту кнопку. І замість інформації, система вислала список електронних адрес, - каже прес-секретар «Хмельницькгазу» Леся Андрейко.

Наразі у Києві з’ясовують, що робити з горе-працівницею. Дівчину можуть або оштрафувати, або звільнити. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    сільське бидло куди не поставь, всюди після них верби ростуть.
  • Анонім

    сільське бидло куди не поставь, всюди після них верби ростуть.
  • Анонім

    Монополіст
  • Анонім

    да ну монополвста. Як відмовитися від їхніх послуг?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up