Суддя Дручкова, яка вела справу Червонюка, "злила" дві справи по п'яному водінню - поліція

Суддя Дручкова, яка вела справу Червонюка, "злила" дві справи по п'яному водінню - поліція

Хмельницькі поліцейські жаліються, що суддя Хмельницького міськрайонного суду Світлана Дручкова закрила дві справи по водіям, яких спіймали п'яними за кермом. 

 

 

Суддя розглядала дві справи за статтями "Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння". Але обидва підсудних продовжують їздити за кермом, оскільки суд не вклався у часові терміни розгляду адміністративних правопорушень. Про це у Фейсбук написав речник патрульної поліції Роман Мартинюк 

 Нагадаємо, суддя Дручкова розглядала справу Дмитра Червонюка, який біля "Оазису" на смерть збив  Олега Крушельницького влітку 2013 року. Справа тягнулася довго. 10 лютого 2014 року суд присудив йому 4 роки умовно з випробувальним терміном на 1 рік та позбавленням права керувати автомобілем на 3 роки. Тоді Червонюка відпустили з зали суду. 

 
.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анонім

    До чого тут собаки,мова йде про ідіотів-водіїв,які п'яні за руль сідають і про "шумахерів"-водіїв,які по місту не їздят,літають. А ми всі в першу чергу -пішоходи!!!

    Анонім reply Анонім

    Свійські собаки без намордників як приклад, що не лише водії єдина проблема, яку потрібно вирішувати і ті, хто так хаїть водіїв (а вони серед коментаторів 100% присутні) нехай одягнуть намордників на своїх псів, бо водити бійцівських псів без намордників - це як ходити із зараженою вогнепальною зброєю із зведеним курком.
  • Anonymous

    ................так   эта    практика  не  только   у  этой   судьи......там   если    копнуть  то   по срокам    сливают    практически  все   судьи......особенно   по 130......два   раза   перенесли   лег   в больничку   принес   справку  т.д.....вот тебе   и сроки вышли....
  • Анонім

    Збив людину-забрати права, та посадити причому надовго! Доки п'яні морди за кермом будуть збивати людей!? Водії!!!- ви такіж пішоходи, як всі люди!!! .Сьогодні ви збили людину-завтра  інший водій зіб'є вас,або вашу дитину.

    Анонім reply Анонім

    Псів своїх водите без намордників, то нічого так? Сьогодні ваш пес покусав, загриз чужу вам людину, а завтра те ж саме зробить із вами.  І не будьте тупими, зачіпаючи чужих дітей, родичів.
  • Анонім

    Не понятно , что "хочет" или "для кого хочет " Мартынюк? Какие претензии к судье? ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up