Сутички під Верховною Радою. Більше сотні поранених

Сутички під Верховною Радою. Більше сотні поранених
Близько сотні міліціонерів поранено внаслідок вибуху гранати під Верховною Радою України. За попередніми даними правоохоронців, наразі вже затримали того, хто її кинув. Серед постраждалих є і учасники АТО. Зараз всі отримують необхідну медичну допомогу.

Сутички розпочалися ще зранку. Активісти «Правого сектору» перекрили рух автомобілів недалеко від Ради. Цілий день там тривають розбірки.

  - Ми перекрили тут дорогу, щоб влада розуміла, наскільки народ нею не задоволений. І розуміла, що народ готовий йти до кінця. Вона повинна пам'ятати минулу зиму: Майдан, Інститутську, Грушевського, кров людей, на якій вони прийшли до влади. Вони повинні розуміти, що наступна революція буде кривавою, - зазначив один із бійців «Правого сектора» Олексій Бик.

Як з’ясувалось, ПС із Хмельницького серед присутніх у Києві немає.

Відео дня

- Звісно, чули про те, що там відбувається. Настільки я знаю, наших там немає, - говорить «ВСІМ» лідер «Правого сектору» Хмельниччини Анатолій Медведчук. – Наразі є важливіші справи, які – я вам сказати не можу.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Домітингувалися, уроди? Жодна Конституція не вартує людського життя! Колись голосувала за Свободу, тепер- ця назва асоціюється із вбивцями! Симчишину варто прибрати ті ганебні фото, він себе вже скомпрометував.Підтримую Яценюка: вбивці-пожиттєве!!!
  • Анонім

    если симчишин патриот, он должен выйти с партии сувабода.

    Serg reply Анонім

    Должен однозначно, но тогда он выборы мера проиграет (не будет финансирования).
  • PAL

    Думаю, что "свобода" окончательно потеряет доверие народа. Убийцы тягнибока, думаю и коломойского ответят за это.

    Анонім reply PAL

    йди на х кацап

    PAL reply Анонім

    Откликнулось хохлядская свобода. Может тебе к путину податься. На х..., для тебя большая честь, как бы не опоганиться.
  • Анонім

    Ще  одна революція зведе нас в могилу. Люди,  схаменітьмя. Наплюйте. Яценюк та його поплічники скоро саиі підуть,  їх так чи інакше попросить.  Пороха виженуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up