У АТО на Сході загинув ще один подолянин – студент з Кам’янця-Подільського

У АТО на Сході загинув ще один подолянин – студент з Кам’янця-Подільського
Життя 21-річного Максима Коваля обірвалося 15 липня, під Красним Лиманом у Донецькій області.

- Максим народився та виріс у Шепетівці. Після школи вступив до ПДАТУ, на біотехнологічний факультет. Провчившись два роки на стаціонарі, перевівся на заочну форму навчання і пішов служити контрактником до Яворівської 24-ї окремої механізованої бригади. Паралельно зі службою складав іспити в університеті. Він дуже хвилювався, щоб у виші справи йшли добре, - повідомляє сайт "Подолянин".

- У нього були такі плани на життя! Він хотів піти вчитися далі на військового і дослужитися до офіцера, але трапилось горе, - розповідає мама Максима Наталія Кирилевич. - У вівторок ми навіть і не підозрювали, що таке може статися, бо він чергував не на тих блокпостах, які обстрілювали з усіх боків, а у себе в таборі. Постійно казав, що в нього все спокійно. Але о першій ночі нам зателефонували і сказали, що сина знайшли вбитим. Я й досі не можу в це повірити. Це була моя єдина дитина... 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • qwertytyu

    До уваги СБУ! На цьому сайті урод під ніком OPEL підриває державний устрій України,називає українських солдатів "карателями" та всіляко підтримує сепаратистів ,які на сході вбивають український народ.! працівники СБУ, звертайте увагу на подібні висловлювання і приймайте міри!А модератори ВСІМ не допускайте подібне до друку!

    Хмельничанка reply qwertytyu

    qwertytyu, для начала не забывайте что государственный строй Украины нарушил преступный майдан. Есть Уголовный кодекс Украины, Статья 109.  "Действия, направленные на насильственное изменение или свержение конституционного строя или на захват государственной власти.", который никто не отменял. Это закон Украины и под него попадает незаконная преступная власть, и соответственно преступный майдан. И как бы не хотелось быть героями - это преступление. Заодно хочется напомнить что сепаратисты - это так же майдан, бегающий с флагами Евросоюза, и не стоило подменивать понятия. А заодно можно напомнить так же про настоящие незаконные террористические формирования: "Хмельниччина. Самооборона и контроль", " Правый Сектор", "Сила правды", "Подільська січ", "Плоскирівська сотня", "Слаутський курінь" - все эти и многие другие являются настоящими террористическими организациями терроризирующие и убивающие народ Украины.

    Opel reply Хмельничанка

    Верно говоришь Хмельничанка, глядя на зомбированность хохлов у меня уже нет терпения так вежливо им объяснять всё это.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up