У центрі Хмельницького чоловіки намагались перевезти в автомобілі зброю і боєприпаси

У Хмельницькому правоохоронці затримали чоловіків, які перевозили в автомобілі декілька одиниць зброї та боєприпаси.

«Інформацію про перевезення зброї до чергової частини управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області телефоном надав чоловік, який не назвався. У ході подальшої перевірки повідомлення підтвердилося», - йдеться у повідомленні прес-служби УМВС у Хмельницькій області.

У салоні автомобіля міліціонери знайшли автомат Калашникова, гранату РГД-5 із запалом, 160 набоїв калібру 5.45, револьвер та пістолет типу «Флобер». Чоловіки в автомобілі були одягнуті у камуфляжний одяг, вони представились правоохоронцям як бійці одного з військових підрозділів.

Як стало відомо, затримані чоловіки не є бійцями підрозділу, якими вони назвались. Наразі правоохоронці з’ясовують, чи є вилучена зброя легальною.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    Эй, вы, анонимсты! Их отпустили. То была шутка.
  • Valera Rosanov

    Господин ПАЛ не верит даже своим глазам и ушам

    так что и слушать его не стоит
  • Анонім

    да PAL так підтверджую, на свої очі бачив. Взяли трьох чи чотирьох "биків" вдягнених в камуфляж. "пацаны" видно вирішити повернутись в "лихие 90-стые" по максимальному дати кожногму, щоб інші головою думали що роблять
  • Анонім

    Ще тільки дебілів з наркоманських республік нам тут не вистачало.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up