У центрі Хмельницького горить кафе "Цукерня"

У центрі Хмельницького горить кафе "Цукерня"
Над Хмельницьким "чорна хмара" - в одному із кафе міста виникла пожежа. 36 пожежників гасили полум’я.

Те, що будівля загорілася помітили не працівники закладу, а випадковий перехожий. Він і звернувся до пожежників. За словами речника ДСНС у Хмельницькій області Андрія Козака, пожежні машини певний час не могли дістатися до місця виклику через затор на дорозі. Автомобілі не пропускали рятувальників. Також  заважали припарковані транспортні засоби.   Через це вчасно загасити полум’я працівники ДСНС не змоги і веранда закладу згоріла вщент. Ні працівники закладу, ні його відвідувачі не постраждали. Як повідомила «ВСІМ» фельдшер «швидкої», люди не потребували першої медичної допомоги, жодних скарг на здоров’я не було.

Офіціанти та  працівники кухні  зі сльозами на очах спостерігали за тим, як догорає їхнє місце роботи. Із журналістами вони спілкувалися неохоче.

- Зробили з пожежі цирк, - каже офіціантка. – У нас там всі речі погоріли, а люди позбігалися, фотографуються на цьому фоні… Я не отримала опіків, бо я вчасно вибігла із іншими  дівчатами. Але у нас там залишилися особисті речі.

Відео дня

Рух по вулиці Грушевського перекрили. На місце прибуло 11  пожежних машин. Із сусідніх установ та магазинів повиходили люди, діти - із школи. На те, як палає кафе, зібралося подивитися близько 300 хмельничан.

 Заступник начальника Хмельницького міського відділу міліції  Юрій Краковецький повідомив "ВСІМ", що пожежа – не наслідок підпалу, оскільки такі злочинні діяння трапляють переважно в нічний час.

- Поки що рано говорити про причину виникнення пожежі, - каже Андрій Козак.

За словами рятувальника, перевірку кафе на дотримання правил пожежної безпеки не проводили близько року. А все через те, що в 2015 році в Україні діє мораторій на перевірки малого і середнього бізнесу

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Анонім

    *легше
  • Анонім

    Не думаю. По сьогоднішньому курсу - скоріше повіситись (та й то мотузка дорога) лекше, ніж відбудувати.
  • Анонім

    Кафешка гарна була. Я хоть туди і не хожу бо дорого то для мене. Але пройтись біля неї люблю. Все ж приємніше ніж біля наливайок з бухарями гуляти.

    Мої співчуття власникам. Бажаю вдало відбудувати !!
  • Анонім

    Уважаемые хмельничане, соболезновать- это хорошо, но слезами горю не поможешь. ЕСЛИ ЭТО КАФЕ - одно из лучших в городе, ДАВАЙТЕ ВОЗРОДИМ ЕГО ВМЕСТЕ ФИНАНСОВО!!!! КТО СКОЛЬКО СМОЖЕТ, не важно , будь то 5 грн, белье то €1000 Я постораюсь всеми способами попросить Дмитрия и Сергея поставить сундучок "ДЛЯ ВОЗРОЖДЕНИЯ ЦУКЕРНИ" в ресторане "Фамилия"- и это , поверье, не унижение, а наоборот , поддержка как и людей , которые пострадали материально и морально, так и реставрация "ЦУКЕРНИ".

    Я писать своего имени не буду, но я завтра же начну волонтерскую деятельность и пойду к знакомым с таким предложением " ПОМОГИ ЦУКЕРНЕ" начинаю с себя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up