У Донецьку обстріляли тролейбус, знову є жертви

У Донецьку обстріляли тролейбус, знову є жертви
У четвер вранці в Донецьку обстріляли тролейбус. За різними даними, загинуло від 9 до 15 мирних жителів. Міністерство оборони заявляє, що тролейбус обстріляли терористи із житлових кварталів міста. Точна кількість жертв поки не повідомляється.

«22 січня терористами було обстріляно тролейбус у місті Донецьк, загинули мирні мешканці», - про це повідомляє прес-служба Міноборони. «Місце, де був обстріляний тролейбус, знаходиться на відстані більше 15 кілометрів, де знаходяться сили АТО. До цього дня жодних руйнувань у цьому районі зафіксовано не було. Терористи обстріляли пасажирський транспорт із жилих масивів міста, які контролюються незаконними збройними формуваннями», - йдеться у повідомленні.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Уму не постижимо-как вы можете верить этой наглой лжи,
  • Анонім

    Найприкріше те, що Європа досі не визнала лнр та днр терористичними організаціями, а фашиську росію, посібниками тероризму.

    Anonymous reply Анонім

    А що визнала Україна, які санкції ввела проти росії? Йде війна, а в нас АТО, Европа, США ввели санкції, а Україна налагоджує торгівельні відносини з Росією. Потрібно дивитись, що самі зробили, а потім інших звинувачувати у неробстві.
  • Anonymous

    Згадати перших загиблих рік назад на Майдані вийшло кілька сотень людей, а на Марш єдності тисячі по всій Україні. Українців-патріотів не жаль, а жителів даунбаса, як і у переважній більшості своїй ненавидять Україну та українців жаль? Що скажуть ті, що стверджують, що марш єдності не організований владою? Порошенку тепло у своєму палаці, жере цукерки шоколадні, а хлопці гинуть нізащо на Сході. Люди мають вийти і вимагати від нього припинити бойові дії, незалежно від того, що першими почали кацапи. Навіть краще віддати частину нашої території, але нехай матері більше не ллють сльози за своїми синами, нехай молоді хлопці не стають каліками на усе своє життя.

    Анонім reply Anonymous

    Путлер ніколи не зупинеться, віддаси йому частину тереторії сьогодні, завтра піде на інші тереторії.

    Anonymous reply Анонім

    Якщо піде на проукраїнські території, тоді і захищати.
  • Anonymous

    Марш єдності знову буде?

    Anonymous reply Anonymous

    Має бути. Тисячі українців по всій Україні вийдуть на черговий марш єдності. Так буде, якщо влада вирішить провести такий марш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up