У Горлівці на Донеччині до 30 загиблих серед мирних жителів, йде обстріл (ВІДЕО)

«По Горлівці вдень 27 липня завдано ракетно-мінометного удару з околиць міста,- пише Українська правда. - Згідно з повідомленням, вогонь вівся з околиць міста по центру Горлівки. Кількість загиблих серед мирного населення - від 20 до 30 осіб»

РНБО станом на 17.00 годину 25 липня повідомляло, що в Горлівці у бойовиків є системи «Град». З них, за повідомленнями місцевих ЗМІ, сьогодні, 27 липня і обстрілювали жилі квартали.

«Відступаючи, терористи продовжують розміщувати свої вогневі позиції у житлових масивах міст, наражаючи мирних мешканців на небезпеку. Надійшла оперативна інформація, що на території Донецького військового училища знаходиться три одиниці систем залпового вогню «Град». Періодично вони виїжджають у місто та обстрілюють житлові масиви. В Кіровському районі міста та у житловому мікрорайоні «Солнцево» бойовики замаскували 3 танки Т-72 та 3 установки «Град». У місті Горлівка, яке є фактично «воротами» до столиці Донбасу,  на дахах багатоповерхових будинків встановлені зенітні установки»,- пише сайт РНБО.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Правдолюб

    Свідомі українці, ми боремось за непотрібне нам.  Донбас нам не потрібен був ще з початку незалежності України. Через нього і Крим, як найбільших постачальників корупціонерів і ненависників України до цього часу Україна не почала свого розвитку. Розвиток почнеться одразу ж після того як Донбас перестане бути у складі україни і ми припинимо його відвойовувати.

    Правдолюб reply Правдолюб

    України, України, України
  • Правдолюб

    Велика помилка української влади, українського народу у намаганні відвоювати Донбас. Я за цілісність України, але не в цьому випадку. Якби це був напад ззовні, то зрозуміло потрібно відвойовувати, захищати свою країну. У такому разі у першу чергу воювали б місцеві жителі проти агресора. Оскільки ситуація полягає у бажанні більшості населення Донбасу від'єднатися від України, то намагання українського народу змусити цих людей думати інакше у короткостроковій перспективі марні і будуть мати подальше тривання АТО, війни, поширення терористичних дій на всю територію України (маю на увазі мінування окремих об'єктів і т.п., а не військові дії як зараз на Донбасі). Якщо українська влада не хоче брати на себе відповідальність, то вихід один - провести референдум всеукраїнський і щоб люди висловились щодо залишення у складі України Донбасу.  Залежно від того. які будуть результати, тоді робити висновки, приймати рішення. А те що зараз ведуться військові дії - це безглузді смерті українських воїнів, у переважній більшості у віці 20-35 років, у яких життя тільки починалось. Я розумію яка буде реакція на мій коментар. Почнуть мене звинувачувати у зраді, у тому що я не в зоні АТО і т.п. Але я вважаю, що потрібно втратити менше, щоб потім отримати більше. А не втрачати людські життя, щоб втримати Донбас і мати проблему у майбутньому, яка буде виражатись у різні способи, у тому числі і у вигляді терористичних актів. Я думаю ніхто не бажає, щоб так сталось. Тому потрібно організовувати новий Майдан і піднімати дане питання, якщо так поспішно обраний Президент України не може вирішити питання. Вже всі призабули, які були обіцянки, що чим скоріше оберемо Президента України, тим швидше припиниться війна. І що?  Включайте мізки люди, не керуйтесь принципом "Всеруся, але не піддамся". Не потрібні тим хлопцям, чиї життя кожної секунди можуть обірватися ваші гуманітарні допомоги. Їм потрібне припинення війни і повернення додому до рідних і продовження мирного життя, вони хочуть дожити до старості, вони не хочуть вмирати молодими. Давайте змушувати владу до мирного розв'язання конфлікту, щоб влада припинила доводити те, чого не потрібно доводити.

    То я reply Правдолюб

    Якби ви були за цілісність України, то не бажали б від'єднання Донбасу. На добро чи ні, але так говорять сепаратисти. Тобто не патріоти. На сході зараз йде війна не за Донбас або нікому непотрібні "республіки", там йде війна України проти агресії кремля. Здати Донбас і дозволити московії там закріпитись означає почати руйнування України. Путіну не потрібен той дотаційний регіон, він і Крим не хоче годувати, йому потрібна добра половина України, а краще вся. І якщо ви цього не розумієте, то ви дурень, або диверсант, який під маскою турботи за українських військових  закликає людей до зради України та тих самих військових, які ії відстоюють.

    Правдолюб reply То я

    Відверто кажучи, то Росія якби хотіла, то давно б вже захопила той Донбасс і ми, українці, навіть оговтатись не змогли. А зараз на Донбасі йде війна між місцевим населенням і солдатами українстької армії, які виконують свій конституційний обовязок. Хто добровільно, хто примусово. Те, що Росія постачає зброю та техніку воюючому населенню Донбасу, то так. І не безкоштовно це ж робить. То швидше бізнес росії, а не військова агресія. І солдат російських немає на нащій території. То яка агресія Росії? То навіщо тоді ці смерті молодих хлопців? Чи вам і подібним приносять задоволення смерті молодих людей, які ще толком життя не бачили і вже не зможуть побачити?

    Русь reply Правдолюб

    Правильная точка зрения. Жалко хлопцев, которые гибнут и жалко людей, жителей Донбасса, и жалко ополченцев - всех жалко...украинец - он же на самом деле русский, только забыл об этом! Русские рубят русских! А Обама руки потирает и радуется - просто супер, славянин убивает славянина, разрушает свою страну, превращает её в руину.

    Правдолюб reply Русь

    Кацапи ніякі не слов'яни. Це помилка історична. В вас навіть мова зовсім не схожа на мови інших слов'янських народів.

    Русь reply Правдолюб

    Историческая ошибка - это Окраина и населяющие её полукровки, которые пользуются искусственно созданным, сравнительно недавно,  языком, австро-венгерским флагом и хазарским клеймом вместо герба и по всем историческим фактам - не могут являться нациообразующим народом.

    а лично у тебя, Правдолюб, все признаки йододефицита в твоём галицком мозге....

    Но, всё равно, нужен мир. Потом поспорим и определимся. Надо остановить смерть на Окраине или уже в Руине?

    Правдолюб reply Русь

    Подібна до української мова у поляків, чехів, словаків тощо. І ти будеш хрюкати, що всі ці мови виникли недавно? Кацапська виникла недавно, то це точніше.

    Европа ла-ла-ла reply Правдолюб

    Откуда ты взялся такой дебил?
  • Алекс

    Оригинал видео не обрезанный укр пропагандой

    http://www.youtube.com/watch?v=wL4In-hSJmY

  • Русин

    Горловка сегодня, 27.07.2014

    http://youtu.be/MjpyjWvt-Hc

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up