У Хмельницькому гаряча вода подаватиметься за новим графіком

У Хмельницькому гаряча вода подаватиметься за новим графіком
У будні в квартири хмельничан гарячу воду подаватимуть на годину довше, інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

Теплопостачальні підприємства міста КП “Хмельницькводоканал” і КП “Південно-Західні тепломережі” інформують, що гаряча вода до осель хмельничан подаватиметься з понеділка до п’ятниці у ранкові години з 6.00 до 9.00 і у вечірні – з 18.00 до 23.00, у суботу та неділю – з  6.00 до 11.00 і з 17.00 до 23.00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • PAL

    Думаю многие семьи сейчас живут в условиях жесткой экономии. И чем больше экономим, тем больше растут тарифы, а тут еще придумали жить по графикам. Чудово. И тут же всимка выдает новость о увеличении количества миллионеров.

    Анонім reply PAL

    Янукович у всьому винен. І у тому, що українців з Непалу не змогли евакуювати нормально також Янукович винен.

    Anonymous reply PAL

    ну да, це ж всімка виновата, шо ти нормально заробити не можеш

    PAL reply Anonymous

    Твой комент соответствует твоему нику.

    Anonymous reply PAL

    лол ))
  • Анонім

    Оце краще зробили. питання лише для кого краще????????????
  • Анонім

    які зіміни доречні? в неділю тепер не буде взагалі цілий день води. краще б у вихідні цілодобово давали, у людей уборки, стірки, діти

    Анонім reply Анонім

    Графік нормальний зробили. Враховуючи, що літо, день більший. Для прання вистачить зранку 5 годин і ввечері 6  годин. У вихідні. Та й попрати можна у будні дні, а не сидіти вечорами перед телевізором чи в Інтернеті. І більшість людей мають стиральні машинки-автомат, у яких вода сама нагрівається. Мало хто у ручну вже пере. А діти у вас тільки у вихідні? Щодня діти. Дуже гарний графік подачі гарячої води зробили. Головне, щоб вода подавалась з дотриманням цих графіків, а не так як пишуть.  Для цього не потрібно сидіти і чекати, що хтось вирішить цю проблему за вас, а добиватись самим. Мінімум зателефонувати тепловикам і повідомити їх про те, що порушується графік, а отже і ви будете порушувати графік оплати їх послуг.

    Анонім reply Анонім

    Та краще б в неділю залишили цілий день, бо з сіл повертаються помитися хочеться, а тут чекай поки вода до 9 поверху дойде, то не тільки пів куба спустити треба, а цілий куб.
  • Анонім

    Краще б її подавали, а то на Подільській більшість часу з крану де має бути гаряча вода - тече холодна, треба спустити пів кубометра щоб пішла тепла, а 22;00 взагалі відключається повністю. Який сенс платити по 38 грн. за куб холодної води??? люди переходьте на бойлери, так точно дешевше вийде

    Анонім reply Анонім

    або ще краще. у нас на Щедріна о 21 вже немає гарячої води. а кажуть що до 22 мала бути.

    Анонім reply Анонім

    так її о 19:00 ще нема, а о 21:00 вже нема, люди користуйтесь холодною водою по ціні гарячої, (спускаючи воду, в надії на те, що з'явиться гаряча)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up