У Хмельницькому громадське ТБ з’явиться, але не на базі "Поділля-центр"?

У Хмельницькому громадське ТБ з’явиться, але не на базі "Поділля-центр"?
Члени Громадської Ради при Хмельницькій ОДА звернулися до Петра Порошенка, Олександра Турчинова та Арсенія Яценюка аби зберегти ОДТРК "Поділля-центр"

-Вважаємо недопустимим ліквідацію ОДТРК як потужного постійного державного і громадського "рупора", ефективного інформатора територіальних громад, пропагандиста усіх їхніх досягнень у виробничій, соціальній, культурній і духовній сферф, зокрема у вихованні патріотизму, - вказано у зверненні.

Дане звернення члени громадської ради при ОДА ухвалили на черговому засіданні 22 липня.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Партизан

    На фотці мужик в чорній футболці

    - Короче Людка,я пішов додому...

    -Циц кажу! Бо зараз піду тобі...
  • Українка

    Суть в тому, що можливо їх і потрібно ліквідувати, але не зараз. Поки громадське телебачення ще не створено, то звідки люди будуть черпати інформацію? Кожен приватний телеканал працює на свого власника, і не факт, що на свою державу.

    "Поділля-центр" може й лиже одне місце чинушам, але все ж являється певною противагою приватним каналам. І дивлячись їх всіх, можна знайти правду десь посередині....
  • Хмельничанка

    "Чітку державну інформаційну політику" что-то видно мало, а вот сатанинская ложь, и "обольщение всей вселенной"/библ/ прет изо всех щелей.

    Грязь, клевета, ложь, ненависть к братскому народу вот уже сколько лет - и все это с экранов телевизоров, газет, журналов, радиопередач.
  • таня

    згодна, не бачу ніякої користі від цієїї телерадіокомпанії
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up