У Хмельницькому гучно відкрили мотосезон 2015

У Хмельницькому гучно відкрили мотосезон 2015
На таку яскраву весняну подію до міста з’їхалися байкери не лише з області, а й з інших міст країни. Це наймасштабніша акція, такої кількості байкерів одночасно в нас ще не було.

 Хмельничани різного віку зібралися біля кінотеатру Шевченка на відкриття мотосезону. Всі охоче розглядали "залізних коней" та залюбки фотографувалися біля них.

-Приїхали до Хмельницького з багатьох міст, - розповів президент  мотоклубу «Wild Tribe» Сергій. - Є байкери з Києва, Житомира, Вінниця побила всі рекорди - близько 20 мотоциклів. Також приїхали байкери практично зі всієї нашої області . Сьогоднішнє відкриття мотосезону означає, що всі проснулися після зимової сплячки. Ми виїхали на дороги, ми катаємося, отримуємо від цього шалене задоволення. Дорога - це наше життя. Я позитивно шокований, маса емоцій, ми дуже раді, що  вдалося зібрати в нашому місті стільки байкерів одразу.

-Я в цьому русі вже третій рік і мені це дуже подобається, - розповіла Олександра. - Спочатку це для мене байкерство було як  звичайне захоплення, а зараз сенс життя. Це море адреналіну в першу чергу. Батьки спочатку були шоковані, але ми стараємося не лише за себе думати, а й за рідних, адже мотоцикл це екстремальний вид транспорту. Дівчат в нас в компанії п’ять й ми вільні байкери, їздимо по всій нашій країні практично кожні вихідні. Чоловіки вже не сприймають жінок за кермом як щось незвичне, бо їх вже дуже багато.

Відео дня

 -Сьогодні дуже багато людей зібралося, це круто – каже Сергій «Ніндзя». -Багато зустрів друзів, з котрими щотижня бачимося, а також тих, яких зустрічаємо на мотозлітах у різних куточках країни. Сьогодні все класно: погода, настрій і морозиво смачне.  

-Відкриття мотосезону відбувається щороку, але цей по масштабам найбільший, - розповіли Олександр та Анастасія. - Тут весело: багато байкерів, кава, морозиво надувні кульки, гарний настрій, тому всі відпочивають. Також у рамках відкриття мотосезону проводиться акція «Увага мотоцикліст», яка присвячується тому, аби водіям нагадати, що ми знову на дорогах.

-Ми хотіли зробити свято не лише для себе, а й для всіх хмельничан, - розповів Юрій Лабисло. - Такого у місті ще не було. Програма дуже насичена: виставка мототехніки та тест-драйв, шоу велотріал та конкурси. А у ввечері на всіх очікує драйвова вечірка.

За підрахунками організаторів на відкриття мотосезону до Хмельницького завітало близько 300 мотоциклів, а це - біля 400 байкерів.

-Нам вдалося сьогодні втілити задумане, - розповіла організатор заходу Вікторія Пилипчук. - Хмельничани змогли побачити справжніх байкерів, дізнатися про їхні захоплення та відчути себе частинкою байкерського життя. Бажаємо вдалого сезону!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Гучномовцi  не заввжали ?
  • Анонім

    Вообще то 26го траур в стране обьявлен был.

    Гнатишен Юрий reply Анонім

    Акція відбулась 25 квітня.
  • Анонім

    Кто такие вещи на пешеходной зоне проводит ? Там же мамы детей спать укладывают в колясках ! Всех оштрафовать ! Пункт правил напомнить ?

    Анонім reply Анонім

    Нормальная мама ребенка в коляске на стометровке спать не уложит.Для этого есть парки + дворы домов , спокойные детские дворики.Если ребенка укладывать спать на стометровке где работают кабаки ,бары и тусуются неформалы ,то вырастет из ребенка такой .............. как ты .Кроме того .Акция которая проводилась вызывает огромный интерес не только у детей ,но и взрослых.Такие акции популяризую свободу как принцип жизни  и как ее выражение -- мотосвободу.Это  в принципе отвечает тем приоритетам к которым стремится страна  , и зашкаливающее количество участников акции тому подтверждение.

    Гнатишен Юрий reply Анонім

    Заявка була подана за всіма правилами чинного законодавства в адміністрацію. Режим тиші починається з 22:00.

    Для багатьох хмельничан ця подія була святом. А для таких як Ви є ліси в межах 20км. Будуйте там дім, і буде вам тиша цілодобово. Це місто з своїми + і - .

    P.S. Ты судья? Ты правоохранительные органы? Так какого ....... ты судишь?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up