У Хмельницькому майбутні музиканти просять у влади пішохідний перехід у вигляді клавіш

У Хмельницькому майбутні музиканти просять у влади пішохідний перехід у вигляді клавіш
За те, аби біля хмельницького музичного училища з"явився оригінальний пішохідний перехід, виступили студенти училища.

Звернення ініціативної групи студентів оприлюднила начальник управління культури, національностей та релігії Хмельницької ОДА Ірина Трунова на своїй сторінці у Facebook.

Всього під листом 75 підписів студентів різних курсів училища

- Як на мене, ідея дуже гарна, підтримую повністю, адже такий перехід не тільки презентуватиме навчальний заклад, а й стане однією із туристичних принад Хмельницького? - прокоментувала ініціативу чиновниця. - Справа лише за рішенням начальника УМВС у Хмельницькій області Олександра Розізнаного))) До речі, у м. Кам’янці-Подільському вже існує пішохідний перехід у 3D форматі)).

Відео дня

Як писала "ВСІМ" у липня цього року, створити оригінальний перехід запропонував місцевий активіст, голова правління ГО "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" Степан Кушнір. Активісти сподівалися, що ідею вдасться втілити у серпні, однак стикнулися з відмовою з боку ДАІ. Про це Степан Кушнір детально розповідав у своєму блозі на vsim.ua. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Правдолюб

    А я, наприклад,банкір. І тому хочу, щоб пішохідний перехід був кольоровим у вигляді купюр популярних валют (гривні, долари, євро). Хто ще який пішохідний перехід бажає? Нехай водії потім здогадуються що то таке. Чи пішохідний перехід чи малюнок просто.

    Алексей Мищанчук reply Правдолюб

    Гавнолюб, ти платний тролль, а не банкір. Така розмітка дуже схожа на традиційну, до того ж дуже помітна, але ж це вигідно тільки пішоходам...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up