У Хмельницькому освятили ділянки доріг, де найчастіше стаються аварії (ВІДЕО)

У Хмельницькому освятили ділянки доріг, де найчастіше стаються аварії (ВІДЕО)
У Хмельницькому освятили ділянки доріг, де найчастіше стаються аварії
Аби місця концентрації ДТП перестали бути дорогами смерті, священик окропив їх свяченою водою. А особовий склад Державтоінспекції міста та області благословили на безпечну та кращу роботу.

На декілька хвилин працівники Державтоінспекції зупинили рух автомобілів по вулиці Кам’янецькій, аби священик окропив пішохідний перехід, де часто стаються аварії. За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника обласного управління Державтоінспекції Дмитра Кийова, навпроти бібліотеки Хмельницького національного університету часто стаються наїзди на пішоходів.   Минулого року на даній ділянці дороги під колеса автомобілів потрапило троє хмельничан. Всього на території  Хмельницької області існує 10 місць концентрації дорожньо-транспортних  пригод, з яких 7 знаходяться на дорогах державного значення.   Правоохоронці сподіваються, що після освячення доріг кількість дорожньо-транспортних пригод на них зменшаться.

 

Відео дня

 

- Ми вирішили освятити місця концентрації дорожньо-транспортних пригод  напередодні Дня святих апостолів Петра і Павла. Для цього звернулися за допомогою до святих отців. Такий захід проходить по усій області. Хочемо за допомогою священників зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод, адже їхня кількість зросла,- каже Дмитро Кийов. 

- Всі ми знаємо, що авторитет міліції на низькому рівні, тому вони мають його відновлювати, а ми всі маємо їм у цьому допомагати. Захід присвячений тому, щоб благословити на кращу роботу працівників Державтоінспекції. Дорогу освячуємо, щоб на цих ділянках було менше аварійних ситуацій, - каже настоятель храму Святого великомученика і цілителя Пантелеймона Української православної Церкви Київського патріархату Леонід Дяченко.

Також священик окропив свяченою водою  кабінети та автомобілі Державтоінспекції.  

Аварійно-небезпечні ділянки на вулицях Хмельницького:

Перехрестя вулиць Західна Окружна – Північна

Перехрестя вулиць Курчатова – Зенітна

Львівське шосе (район буд.№ 16)

Львівське шосе ( АЗС «ОККО»)

Проспект Миру (магазин «Вінницький»)

Перехрестя вулиць Пілотська – Гайдара

Вулиця Маршала Рибалка (заїзд на пляж)

Вулиця Маршала Рибалка (заїзд до ТРЦ «Оазис»)

Перехрестя вулиць Свободи – Театральна

Перехрестя вулиць Шевченка – провулок Шевченка

Вулиця Зарічанська ( політехнічний коледж)

Вулиця Толстого ( район буд. № 1)

Вулиця Кам’янецька  ( зупинка «Філармонія»)

Вулиця Кам’янецька   ( біля СІЗО)

Перехрестя вулиць Кам’янецька – Старицького

Перехрестя вулиць Кам’янецька – Смотрицького 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Упадочная нация деградирует.
  • Anonymous

    Тупые хохлочурки не могут жить без мракобесов.
  • Anonymous

    А саме цікаве те, що на цих перераховних аварійних участках даїшників не буває!!!
  • Anonymous

    Здебільше вони ловлять там іногородіх, які не помічають знаків, або тих, по доброті душевній перестроюються в праву смугу, тому що не можуть швидше, і дають проїхати іншим. Чому ніколи їх немає, коли не працює світлофор, щоб регулювати рух? А часто буває і таке, що вони є, коли не працює світлофор - просто стоять осторонь і ловлять тих, хто когось не пропустив. Взагалі треба змінювати систему - встановлювати не план по збору штрафів, а план по безаварійності - закріпити участок за даїшником - і роби що хочеш, щоб там не було аварій.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up