У Хмельницькому проїзд у маршрутках підняли до 3, 5 гривень

У Хмельницькому проїзд у маршрутках підняли до 3, 5 гривень
У Хмельницькому змінюється вартість проїзду в громадському транспорті. Починаючи з суботи, 28 лютого, проїзд у маршрутному таксі коштуватиме 3 гривні 50 копійок, в автобусі, який працює у звичному режимі руху – 3 гривні.

Натомість, вартість проїзду у тролейбусах поки не зміниться – 1, 50.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради пді час чергового засідання.

«Прийняття рішення про встановлення тарифів на транспортні послуги з перевезення пасажирів у місті Хмельницькому в міському пасажирському транспорті загального користування зумовлено різким зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів», - йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницької міської ради. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Я одного разу не встиг на маршрутку зранку, то я пішов навпростець у центр міста. Зустрівся із цією маршруткою на яку не сів у центрі, коли дорогу переходив. У час пік пішки швидше і спокійніше.
  • Анонім

    Транспорт нормально ходить. Він не буде ходити через кожні 5 хвилин і кожному під підїзд тоже ходити не буде, Це брєд, це невигідно. Єдине шо треба дотримуватись графіка і замість маршруток великі автобуси. Даремно ніхто возити теж не буде. Всі пільговики, де таке бачене?

    Анонім reply Анонім

    Нормально? Поїдьте в Вінницю і подивіться, що значить нормально!

    Anonymous reply Анонім

    Що ви всі ходить та й ходить. Не ходить, їздить. У нього ж колеса цього громадського транспорту, а не ноги.
  • Анонім

    якби ще і рухались маршрутки швидше. А то тролейбус їх обганяє. А грошиків за проїзд більше.  Жаль, тролейбусів мало, взагалі маршрутками не користувалась би

    Анонім reply Анонім

    Я також давно вже перейшла на тролейбуси. Проблема тiльки зранку в них влiзти, ще б закупили штук десять....нових....було б шикарно))))
  • Анонім

    Проезд дорожает, техника дорожает, коммуналка дорожает, продукты дорожают....а зарплата 1200. Похуй, пляшем!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up