У Хмельницькому ремонтують набережну: гори з пляшок, скарби на дні і розвалені стіни

Південний Буг, у якому поменшало води, став цікавим об'єктом для прогулянок. Шукачі скарбів знаходять у воді прикраси, діти граються у болоті, а рибалки прибирають дно від пляшок. Що відбувається на річці у центрі міста - читайте далі.
У Хмельницькому ремонтують набережну: гори з пляшок, скарби на дні і розвалені стіни

Зі сторони пляжу вода відійшла на вісім-десять метрів. Мулисте дно виглядає не вельми привабливо – зрите лопатами шукачів цінного металу, з плямами від нафти та, звичайно ж, вкрите сміттям.

Відео дня

Хмельницький тепер має власний лиман. З грязями.

За буйки не… Ні, не запливати. Тепер – не заходити. Останній день літа видався теплим – і от ця жінка вирішила покупатися. Ще кілька відпочиваючих засмагали на дальньому краї пляжу.

Мертва рибина. Тут вона одна, а пам’ятаєте весну 2013, коли падлом був всіяний весь берег?

Шукачі цінного металу нишпорять берегом цілим гуртом. Конкуренції не відчувається - кому пощастило, той і у виграші.

Усі, хто коли-небудь кидав сміття у річку, сподіваючись, що у воді його не буде видно, можуть прийти і подивитися – таки видно.

Ви думали, де поділися старі урни з набережної? А от вони, у річці - на вибір – хочеш, бери квадратну, а хочеш круглу. Хочеш – одну, а хочеш – кілька.

Біля дамби, де стоять рибалки, пляшки складені у одну велику купу.

- Європа, - зітхає сивий чоловік, кидаючи чергову виловлену у річці пляшку до купи інших.

На дамбі вода продовжує стікати. Буг недостатньо змілів, аби почати ремонт набережної.

Тепер на Південному Бугу є свої коси. Не треба на море їхати.

Біля лодочної станції також рибалять. Рибалки показують гору сміття, яку вони назбирали зі "своєї" ділянки.

- От це те, що «виловили». А тепер люди йдуть повз і сюди ж своє сміття кидають. Мовляв, тут же ж все одно брудно – кажуть, - розповідає невисокий чоловік.

Шмат підпірної стінки, що, здається, руйнується на очах, обгороджений дерев’яним парканом

Попри аварійний стан, набережною постійно проходять люди. По розбитій плитці їхати велосипедом, мабуть, дуже незручно

Розбиті східці. Їх давно ніхто не ремонтував

До причалу, звідки ще недавно відходив катер, тепер не дістатися

Застереження застаріло. По мулу гуляють батьки з дітьми, стоять з вудками рибалки

Споглядаючи на цю похмуру картину, хмельничани відпочивають

На зруйнованих сходах росте трава 

Ще одна купа сміття, зібрана мешканцями неподалік від входу в парк

Замість бетонного паркану - дерев'яний

Річка затягнута ряскою

Міст до парку також ремонтують. На новий каркас одружені ще не встигли начіпляти замків

Коментарі (5)
  • Антон Владимирович

    Твою мать! Удушил бы своими руками, то быдло, которое туда кидает мусор. Эти трое, наверное, тоже насрут после себя. Вы там убирайте, реконструируйте, а было всё равно гадить будет.
  • Сава

    Хоч якийсь проект набережної існує?
  • Грім

    Тільки шаленні штрафи спасуть цю країну, кинув пляшку в річку і пів року працюєш на державу, от тоді люди почнуть думати, а так бидло-бидлом ((((((
  • 444444

    ффффффуууууууууууу!!!!И в этом мусоре купались дети и взрослые!...и проводились обряды водокрещения - бррррр, воистину святая водица!(((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up