У Хмельницькому рибалити зарано, на водоймах нестійка крига

У Хмельницькому рибалити зарано, на водоймах нестійка крига
Риболовля у відкритих водоймах при перших заморозках є дуже небезпечною. На ділянках, запорошених снігом, лід тонкий і крихкий. У місцях, де у водойму впадають струмки та річки, зазвичай лід найтонший.

Працівники ДСНС у Хмельницькій області закликають громадян   утриматись від виходу на тонкий лід, який утворився на водоймах, а також застерегти від цього своїх дітей. Адже нещодавно в акваторії Київського водосховища уже зникли два рибака. Чоловіки на гумовому човні з двигуном вирушили  на риболовлю та до настання темряви так і не повернулися.

«Отримавши інформацію, працівники ДСНС України Вишгородського району спільно зі співробітниками Лютіжської комунальної рятувальної станції та місцевими рибалками відразу розпочали пошуки зниклих людей. Окрім патрулів, які обстежували берегову зону та водолазної групи на човні, до пошуків зниклих залучився також 26 спеціальний авіаційний загін міста Ніжин, якому і вдалося знайти тіло загиблого чоловіка. Пошуки другого рибалки ще й досі тривають», - йдеться у повідомленні відомства.

Рятувальники нагадують, що ля   пішоходів лід вважається міцним при товщині не менше 7 сантиметрів, а для групи людей – від 12 сантиметрів. Не рекомендується пересуватися по льоду при поганій видимості: в туман, заметіль, сильний снігопад тощо.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up