У Хмельницькому сепаратистам «Новороссия» надходила із Донецьку

У Хмельницькому сепаратистам «Новороссия» надходила із Донецьку
Суд над двома хмельничанами, які розповсюджували сепаратистську пресу, триває. Наразі по справі слухаються свідки. Нагадаємо, що на минуле засідання, 17 жовтня, до залу суду всі не з’явились.

На черговому засіданні допитали ще двох свідків – приятельку підсудної та чоловіка, до поштової скриньки якого потрапив один примірник газети «Новороссия».

Свідок Наталія розповіла, що газету їй принесла обвинувачена на ринок, де вона торгує. Жінка ж вирішила газету не читати, а одразу викинути.

- Я встигла побачити лише першу сторінку газети – там були зображені чоловіки у воєнній формі. Їх обличчя були мені незнайомі. Та як мені було нецікаво, то далі газету гортати я не стала, – розповідає товаришка підсудної. – Як мені тоді повідомила обвинувачена, газети вона отримувала поштою із Донецька. Потім сама їх розкидала у скриньки,- каже Наталія.

Відео дня

Також, жінка розповіла, що одного разу підсудна принесла їй на роботу пакет, де було багато газет і попросила ту їх знищити. Свідок цього робити не стала. Жінка сказала, що підозрює, ніби за нею слідкує СБУ. Тому, вирішила позбутись усіх примірників «Новороссии».

Ще один свідок пояснив суду, що не знайомий особисто із обвинуваченими.

- Газету я знайшов у себе вдома, її взяла теща із поштової скриньки, – каже Микола. – Що це була за газета, жінка не подивилась. Я почав читати той примірник і зміст мене обурив – там були різні заклики підтримувати режим на Сході, фото лідера ДНР та інших осіб, - повідомив чоловік.

За відсутності всіх свідків, засідання суду перенесли на 11 листопада, на 15:00.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Новороссия победит!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up