У Хмельницькому відбудеться фестиваль талантів для дітей

У Хмельницькому відбудеться  фестиваль талантів для  дітей
28 травня о 13:30 у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка для дітей молодшого та середнього шкільного віку організують БібліоФест «Х-Фактор відкриває таланти».

Для участі у фестивалі зареєструвались близько 20 дітей, усі вони користувачі бібліотеки. Гості свята, професіонали різних видів творчості, серед яких співак,викладач відділення «Естрадний спів» Хмельницького музичного училища імені В. Заремби Артем Ромасюков, зможуть поділитись досвідом, дати поради юним даруванням, щодо їх виступів.

Учасники фестивалю будуть нагороджені дипломами бібліотеки та отримають призи.

- Такими заходами наша бібліотека відкриває дитячі таланти, безкоштовно навчає дітей та дорослих, організовує  дозвілля, дарує позитивні емоції, нові знайомства  та перших шанувальників творчості. У дитячій бібліотеці не місце тиші. Як  сучасна бібліотека ми розвиваємося та, в першу чергу,  "дружимо" з юними читачами і завжди пропонуємо їм те, що їх розвиває, від чого у них загораються очі і сповнюються добром серця, – говорить директор бібліотеки Валентина Черноус.

Відео дня

У ході заходу:

- танцювальні номери, вокальні виступи, гра на музичних інструментах, мистецтво декламування (13:30 – 14:30);

- презентація робіт учасників, які захоплюються декоративним мистецтвом (13:45-14:00)

- експрес-консультації із комп’ютерних програм для записів аудіо-семплів та виготовлення відео-кліпів «під ключ», яких навчають у сучасній бібліотеці (14:30-14:45);

- Виступи гостей свята, наших земляків, учасників шоу «Голос країни. Діти»;

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up