У Хмельницькому «викрили» цех, який виготовляв одяг під логотипами відомих брендів.

У Хмельницькому «викрили» цех, який виготовляв одяг під логотипами відомих брендів.
З підпільного підприємства правоохоронці вилучили одяг та устаткування на суму майже 4 мільйони гривень.

Підпільний цех виготовляв спортивний одяг і наносив логотипи відомих світових брендів. Про це повідомляють у прес-службі УМВС у Хмельницькій області.

Окрім цього, на місці події правоохоронці  встановили, що підприємство мало розгалужену мережу фальсифікованого одягу на речовому ринку міста.

Міліція провела 9 санкціонованих обшуків та вилучила товар та устаткування на загальну суму майже 4 мільйони гривень.

Відео дня

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст 229 Кримінального Кодексу України «Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару».

Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу до 15 тисяч гривень неоподаткованих мінімумів доходів громадян та позбавленням права обіймати певні посади чи займатись діяльністю на строк до 3 років. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Адвокат

    И чему радоваться? Убрали реализацию с торговых точек на рынке спортивными костюмами? Ну да....Гнобите дальше украинский народ! Мы ОЧЕНЬ много зарабатываем! При курсе доллара в 24 гривны мы можем себе позволить купить в бутике спортивный костюм фирмы ADIDAS для ребёнка, который будет стоить долларов 80, а по нашему курсу сейчас - почти 2000 гривен... Молодцы менты... Офигено работают.. При их работе мы все скоро в лохмотьях будем ходить и в тряпье.. суки ментовские...за народ вообще не думают..только за звёздочки на погонах...
  • Anonymous

    Якщо при ССР середня зарплата була 120 рублей, то розділивши її на 22 робочих дня отримували 5 рублей в день Проезд в тролейбусі коштував 2 коп, пиріжок з лівером 4 копійки, молоко 11 копійок, бублик 5 копійно ( але який то був бублик!! І Прирівнявши і розділивши ціну тих продуктів ТЕПЕР Отримаємо що ціна піднялася в 100 разів ( а на окремі продукти і в 1000разів) Тобто омноживши середній заробіток 5 рублів в день на 100 отримуємо 500 гривнвв в день ХМЕЛЬНИЧАНИ ОТРИМУЮТЬ ЗАРАЗ 500 ГРИВНІВ В ДЕНЬ !!!????







    І це означає що хмельничани недоїдають , голодають Хмельничани паїв неотримують ( тому круп, муки, олії, гречки в них в запасі нема Вони жадні куска чорного хліба )



    Розділіть ваш дохід в день на 100 і вспомніть що ви могли купити на ці гроші при ссср за (-) 0 грн???







    Тому бережіть  підприємців - работодателей і утримувачів вас
  • Anonymous

    Та в кожному дворі таких цехів в підвалах повно. Тільки в моєму районі 2 таких цехи і одна підпільня по виготовленю контрафактного алкоголю.





    ВОТ зачем ви берете на работу сельских беженцев, и платите им зарплату от 5000-8000 грн работающих нед/нед, они же вас и сливают



    Они же непонимают что штани опт 100 грн - ето и на материал нужно потратить , и растаможка 25%, и на свет 1,5 кв, и за газ 8 грн куб, и земля 1500 за сотку в МЕС, и оренда 120 грн/м кв, и вдруг непойдет - и остатки хозяина



    Они же привикли все нахаляву

    Сельский комунизм

    иим есть где дется - село и паи

    Anonymous reply Anonymous

    Працюють жителі із села, бо міські жителі вважають не достойним зайняттям працювати так важко, навіть за 10000 грн. у місяць. Міські краще по сміттєвим бакам будуть лазити, але важко працювати не будуть. Хоча по-різному буває. Якщо коріння із села, то міські жителі працюють, а не корчать із себе бозна що.

    Anonymous reply Anonymous

    Такі як ці підприємці і створюють робочі місця і утримують разом з хмельничанами всі ваші сільсько-чеушечевські вибаганки , ваші преміі, ваші льготи,















    кредити мвф на які ви сільські беженці і витрачаєте теж такі підприємці сплачують
  • Evgen Grabovsky

    А від такого покарання всі просто неможуть спати ночами )))) хоть би вже несмішили.



    "Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу до 15 тисяч гривень неоподаткованих мінімумів доходів громадян та позбавленням права обіймати певні посади чи займатись діяльністю на строк до 3 років."

    Анонім reply Evgen Grabovsky

    це помилка в статті, читай Кодекс

    Анонім reply Evgen Grabovsky

    Читай краще, не 15 тисяч грн., а неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а це більше як 3 млн. грн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up