У Хмельницькому встановили рекорд України: в небо здійнялися тисячі ліхтариків (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому встановили рекорд України: в небо здійнялися тисячі ліхтариків (ФОТО, ВІДЕО)
На міському пляжі хмельничани запалили тисячі вогнів і запустили у небо тисячі ліхтариків.

- Сьогодні ви зробили найкращий подарунок своєму місту, всій країні і всьому світу, - рекорд встановлено, - сказала представниця Національного реєстру рекордів України Лана Ветрова. - Рекорд України - за 20 хвилин у небо злетіли тисячі ліхтариків. Точну цифру ми скажемо пізніше. 

По темі: Хмельницький рекорд можуть визнати рекордом року.

На підтвердження організатори отримали сертифікат.

Відео дня

- Ви бачили. як це було гарно? Тож нехай знають всі, що мир - це вибір нашого покоління, - заявив співорганізатор акції Казбек Джурджук. - А ти, Кремль, я не буду лаятися - але просто відчепися від нас.

Рекорд фіксував дрон. Відео можна буде побачити пізніше, обіцяють організатори

Позаду сцени, біля води стояли курсанти. Хлопці зізнаються - прийшли на акцію організовано, але ідею заходу підтримують. Говорять - армія за мир.

У руках більшість присутніх тримали по кілька ліхтариків. Але аби можна було встановити рекорд, ведучий заходу Антон Довлатов просив поділитися "з ближніми".

- Якщо ви тримаєте шість ліхтариків, то ви не встигнете їх запустити разом, - сказав він.

Попри те, що для встановлення рекорду потрібно було, аби ліхтарики разом здійнялися у повітря, частина хмельничан підпалювала гніт раніше...

Ось цей ліхтарик спалахнув у руках в компанії, що підпалила його завчасно. Юнак тушить вогонь у річці.

Приблизно так станом на вечір 27 вересня виглядає пляж

Коли запуск дозволили, то на пляжі відразу стало тепліше від нагрітого повітря

Багато людей прийшли на пляж сім"ями

Ліхтарики летять у бік Заріччя

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Українка

    це дуже гарно
  • Толстихин Сергей

    Назва рекорду "Наймассовіше і найдорожче засрання міста під час війни на сумму 200 000 грн"

    Хмельницька Вика reply Толстихин Сергей

    тому в нас і порядку ніколи не буде, одні гинуть на війні, а інші як дурні скачуть і ліхтарі пускають.Краще хлопцям щось купили

    Vlad Korolevskii reply Хмельницька Вика

    Нашо ти спекулюєш темою війни? До чого це тут?

    Нидзюк Александр reply Vlad Korolevskii

    Яка війна? Де війна? Хмельницкий - найжлобське місто в Жлобоїні. Давайте гасати на байках та спорткарах! Дарма, що доріг нема! Спитаєте до чого тут дороги?
  • Бойко Наталя

  • Бойко Наталя

    відео зі сторони ТЦ "Оазіс"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up