У Хмельницькому заміна каналізаційних труб заважає мешканцям Зарічанської

У Хмельницькому заміна каналізаційних труб заважає мешканцям Зарічанської
У Хмельницькому неподалік «Таврії» мінятимуть каналізаційні труби, яким вже більше півстоліття. Рух транспорту можуть обмежити, а пішоходам доведеться обходити попід новобудовами.

Житель вулиці Зарічанської  Олександр Тарнарудський розповідає, що кожного дня ходить з дому у центр через «Таврію» і овочевий ринок.  Хлопець невдоволений, що доводиться ходити біля будівництва, наражаючи себе на небезпеку. А тут ще й  тимчасові незручності через заміну каналізації.  Тепер обходити доведеться по піску та камінні, яке знаходиться під елітною новобудовою.

-Я проти цього, адже стежка, якою пропонують обходити, незручна , - каже Олександр. – Ця пішохідна доріжка не є нормальною і впирається прямо в стіну супермаркету.  Я щодня тут ходжу і мені не зручно постійно обходити ці блоки, які наставив «Набережний квартал».  А тут ще й дорогу перекриють, щоб труби міняти. По верху, де нам пропонують ходити, може бути ожеледиця.  

Нові труби будуть прокладати  під проїжджою  частиною, пояснює «ВСІМ»  куратор будівництва Володимир Васильович. Це вимушений крок, адже, за його словами, про стару каналізацію дізналися лише місяць тому.

Відео дня

-Каналізації вже 60 років і її треба замінити. Вона під сильним напором, тому з дня на день може прорвати, - каже куратор будівництва, представник «Набережного кварталу» Володимир Васильович . – Це обійдеться нам  у мільйон гривень.   Під час проектування будинку  в кресленнях каналізації не було. Було вказано, що вона йде під дорогою. Коли почали будувати, тоді вияснилося, що ми «натрапили» на труби.  Зараз  вона проходить  під парковкою, будемо переносити під проїжджу частину. Архітектура дала нам дозвіл, але робити будемо за власний рахунок.

Куратор будівництва запевнив, що за 10 днів вони встигнуть поміняти труби. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег

    действительно - зачем менять трубы, если это мешает прохожим? пусть ходят по дерьму потом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up