У Хмельницькому затримує злодіїв та оформляє ДТП новий підрозділ з ДАІ та ППС

У Хмельницькому затримує злодіїв та  оформляє ДТП  новий підрозділ з ДАІ та ППС
Підготовка до експерименту реформування системи МВС закінчена, з 24 листопада у Хмельницькому запрацював новий патрульний підрозділ, створений із 53 працівників ДАІ та ППС.

Новий підрозділ слідкуватиму не тільки  за дотриманням правил дорожнього руху на дорогах, а й за безпекою громадян у всіх мікрорайонах Хмельницького. Для цього місто робили на 6   секторів,  де знаходитиметься патрульний автомобіль із одним даішником та двома працівниками патрульної служби міліції.  На злочини реагуватимуть за повідомленням із чергової частини, де слідкуватимуть за автівками  завдяки GPS-навігаторам. Як запевняє заступник Міністр внутрішніх справ України Сергій Яровий, це має пришвидшити приїзд правоохоронців на місце події.

- Практична частина реформування уже розпочалася,  в планах – створити універсальний патруль, який зможе слідкувати за порядком на дорогах і на вулицях, - каже Сергій Яровий. -   Головна мета експерименту – захистити кожного громадянина.  Зараз же ми вивчатимемо усі деталі експерименту: від часу, який потрібен для прибуття на місце події, до матеріально-технічного забезпечення.  Вже наступного тижня мають з’явитися 12 автомобілів «Toyota Prius», потрібні ще  радіостанції, відеореєстратори ,алкотестери «Драгер».

Ті працівники Державтоінспекції  та патрульної  служби міліції, яких не включили до експерименту, й надалі займатимуться звичною для них роботою. Наприклад, пости ДАІ з доріг державного значення не зникнуть. Загалом же до експерименту залучено 53 правоохоронця.   За словами Сергія Ярового, під час підготовки експерименту залучалися іноземні фахівці  із Чехії, Польщі, Великобританії  та Нідерландів.  У найближчій час до наших даішників має приїхати спеціаліст з автоінспекції із Німеччини.

Відео дня

  До 28 лютого у Міністерстві обіцяють визначити ефективність експерименту. Можливо, така практика розповсюдиться й на інші міста України. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Gk Gr

    Я так понял из комментариев что эти реформы сплошной гон...Чего тогда этого любителя поиграть не люстрировать? Где наш автомайдан?

    хмельничанин reply Gk Gr

    автомайдан отдыхает после выборов...а люстрировать надо гаи в полном составе...и не только гаи..
  • Иван

    20 000 милиционеров уволились с апреля этого месяца. На оф.сайте инфа-их уволили, т.к. идёт реформа. Однако, те, кто не с Луны свалился, в курсе: вопрос стоял ребром-либо в АТО, либо рапорт на стол.

    А вообще, лучше бы редакция эти одухотворённые лица с фотографий и видео здесь не выкладывала и народ не смешила.
  • хмельничанин

    в какую сторону реформа?на видео,0.29 промелькнул саша грынык ( https://www.youtube.com/watch?v=vaSnlN7ROuw ),уволеный из гаи,переведёный в горотдел.для него это шанс опять погордиться  полосатой палкой ...

  • PAL

    Ну умора, реформа, к ппсникам добавили даишника!!! У народа на всех денег не хватит.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up