Хмельницьким військовим в АТО терміново потрібні запчастини для автомобілів

Хмельницьким військовим в АТО терміново потрібні запчастини для автомобілів
Хмельничан та жителей області просять допомогти армії і долучитись до збору запчастин для військових автомобілів.

До «ВСІМ» звернулись родичі та друзі хмельничанина, який несе службу в артилерійській частині на Сході на посаді заступника командиру дивізіону з технічного забезпечення. За словами чоловіка, вся техніка, яка знаходиться там, часто виходить із ладу.

- Частину витрат на ремонт транспорту несуть самі військові, купуючи за власний рахунок запчастини, іншу частину надсилають підприємці та підприємства, які виготовляють чи реалізують ці деталі по території України, - розповів ініціатор акції Ігор Несторишен. - До допомоги вже долучились студенти одного з вищих навчальних закладів, які перерахували кошти на придбання технічного забезпечення. Крім того, самі друзі купили лікарські засоби для військових.

 Чоловік розповідає, що необхідністю є запчастини до автомобілів ГАЗ-66, ЗІЛ-131, КАМАЗ та КРАЗ. Найбільше потреба в камерах до шин, ремінях приводу генератора, патрубках радіатора системи охолодження, лампочках до автомобілів.

Відео дня

Просимо долучитись усіх небайдужих підприємців та керівників підприємств Хмельниччини, які виробляють або реалізують запчастини до автомобілів ГАЗ-66, ЗІЛ-131, КАМАЗ та КРАЗ та допомогти українській армії.

Більш повна інформація за телефоном 067-38-111-30 – Ігор Несторишен (координатор).

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Gk Gr

    Продавали военные все..... Где прокуратура,СБУ и т.д.
  • Igor Nestoryshen

    дякую всім, хто відізвався та допоміг. Особлива подяка Віктору з мікрорайону Дубово. Чекаємо на пропозиції від інших хмельничан
  • Анонім

    У такий час не можна стояти осторонь, так давай усі разом проженемо ворога з нашої домівки!!!! Хлопці там, ми тут...... УСІ РАЗОМ!!!!!!!
  • Анонім

    Поможіть хлопцям!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up