У Хмельницькому з’явиться нова транспортна зупинка за 370 тисяч гривень

У Хмельницькому з’явиться нова транспортна зупинка за 370 тисяч гривень
Незабаром на вулиці Толстого, зі сторони залізничної колії, з’явиться ще одна зупинка громадського транспорту. Її споруджують для зручності хмельничан, особливо мешканців мікрорайону Дубове.

Уже облаштовано заїзну кишеню. На будівництво зупинки з міського бюджету виділено близько 370 тисяч гривень.

«Спорудження зупинки також забезпечить безпеку мешканців будинків, розташованих на вулиці Пересипкіна, у провулках Іподромному та Козацькому, які скорочуючи відстань разом з дітьми переходять вулицю Толстого через залізничну колію», - йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницької міської ради.

Як повідомив начальник відділу організації безпеки дорожнього руху управління житлово-комунального господарства Олександр Ковальчук, для убезпечення пішоходів планується облаштувати пішохідний перехід, встановити дорожні знаки, що обмежуватимуть швидкість руху транспортних засобів, та додаткове освітлення.

Відео дня

Також планується вздовж залізничної колії облаштувати тротуар.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Андрій Бай

    щойно подзвонила подруга і сказала,що на зупинці біля Обласної з неї 29 пижик здер 3,50!!!!!!!!!!!!

    а ремонт дороги по Чорновола бачили????? люки вище полотна десь на 7-9см!!!!!!!!! не побачиш такий сюрприз  і все- авто перевернеться-у ремонтників що-руки з одного місця????????????????
  • Anonymous

    Ці сільскі емігранти, сільскі беженці нароботі в місті все похують, похуять все, все похерять просеруть просцють гроші і ще і обсеруть на пустому місці, зроблять проблему  і щераз все переробляй після них.







    А вони обсеруть, переберуть кістки, і скажуть херово чи нє, і працюй заново







    Дуріка !!!включать, зіркаті вочі безумні випучать, вишкіряться, просруть просцють все заплановане і задумане

    Anonymous reply Anonymous

    Подивіться на ферми !!! Подивіться на ковхози!!!Мерво зробили.Амбари, зерносховища, овочесховища, хліви корівники свинарники докірпічика розібрали і пропили.Залізо на металобрухт здали. Геть асвальт з току идерли. Огорожу з плит потрощили, порозбирали. ПУСТИР, МЕРВО ЗрОБили.







    не любві !!!нестида!!! нісовісті!!!







    Ці сільскі емігранти вміють щось робити???!!! Вони в хмельницький люди кажуть нажитися приїхали.Грошей бабла з нас здерти.







    Вони сюди нестроїти , небудувати, невідроджувати приїхали, а те робити що вміють і що в себе зробили!!!! ВСІ!!!!   ВСІ ЛЮДИ ТАК КАЖУТЬ!!!











    Якшо їх запитаєш в сільских емігрантів , сільских беженці , як так можна??  - а мені шо до того !!???почуєш!!

    Anonymous reply Anonymous

    Ну ось гляньте, зробили дорогу, гарно заасвальтували











    Так нєєєє!! Ци БИКИ колхозні похують!!!, похерять!!! все.







    Біля жбка стоять бетоновози, зіли і кмази  вантажопідйомністю 14 тонн і повною масою автопоїзда!!! 38 тонн !!!







    А асвальт видержує 3-10 тон!! При проїзді таких  машин вагоновозів асвальт зпід коліс вилітає, вибивається, аж на колеса асвальт намотується!!!





    Тож один кілометр дороги коштує 500 000 грн!!!!





    Алеж цим сракам колхозним похер, їм заробити тре, вони з одної поїздки від 500-1000 грн, а за день до 9 поїздок. А людям, які на своїх ділянках зводять житлові будинки, дачі , маєтки , котеджі , багатоповерхівки та інші споруди, ПРУТЬ ЦИМИ ПОЇЗДОВОЗАМИ ЧЕРЕЗ ЦЕНР!!!ПО ГОЛОВНИХ ВУЛИЦЯХ МІСТА!!!

    Anonymous reply Anonymous

    танк Т-43, важив більше 34 тонн. Таке чувсво що як в донецке,  танки проїхалися по европейским відремонтованим, заасвальтованим,  вулицям хмеьницького
  • Анонім

    Классно, что будет остановка и тротуарный переход через рельсы! еще бы    лестницу или спуск сделать в направлении парка, потому что там невозможно ни подняться ни спуститься, особенно когда дождь, снег, гололед. Большое спасибо!!!

    Анонім reply Анонім

    Є гарна новина. Виділили кошти на задоволення Вашого прохання. Але не на сходи, а на мотузку. Як скалолази будете))))) А якщо серйозно, то непогано було б, якби там сходи зробили, хоча я там не ходжу, але інші ж ходять.

    Анонім reply Анонім

    бажаю тобі в 10 раз більше, що ти бажаєш людям!!!
  • Анонім

    Біля цієї зупинки перехід би через коліїї зробити, за для зручності мешканців. Це найкоротший шлях до лікарні...



    А ще, дістав дуже часто закритий автопереїзд в 200м  від зупинки, що будується, постійні колони машин по вул. Фрунзе. Невже не можна побудувати ще один міст? Тоді дійсно буде турбота про мешканців
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up