У хмельницьких школах пролунав останній дзвоник

У хмельницьких школах пролунав останній дзвоник

На урочисту "лінійку" учні прийшли у шкільних формах та вишиванках. Діти принесли квіти вчителях, а у класах провели заключні заняття.

Сьогодні, 27 травня, незабутній день для випускників хмельницьких шкіл, адже для них продзвенів останній дзвоник. Цьогоріч зі шкіл міста випускається 1347 одинадцятикласників та 2304 дев'ятикласників. 

У Хмельницькій школі № 1, що по вулиці Староміській, яблуку було ніде впасти. На свято до школярів прийшли батьки, друзі та близькі. Традиційно випускники 11 класу вийшли на подвір'я перед школою під рушниками. У кожного на обличчі і сум, і радість. Хлопці та дівчата зізнаються, що радіють дорослому життю, але їм не вистачатиме стін рідної школи та усіх тих, хто був з ними поруч протягом довгих 11 років.

- В мене зараз взагалі шок. Я думаю, що радітиму цьому, але зараз сльози на очі навертаються. 11 років присвятила школі і тепер сумуватиму за цією атмосферою, за жартами, за уроками, - ділиться емоціями учениця 11-Б класу Єлизавета Сорока.

Відео дня

- Я дійсно радий, що закінчив школу, але буду все одно сумувати за нею. Хоча я не так довго у ній провчився, але вона стала мені другим домом. Буду згадувати своїх однокласників і нашого улюбленого фізрука, - каже учень 11-Б класу Микита Слободян. 

- Дуже сумно, що ми останній раз у школі, останній раз стоїмо тут. Більше такого не буде. Буду сумувати за стінами рідної школи, за вчителями. Хочу вступити на філолога, - зізнається учениця 11-А класу Вероніка Шановна. 

Для першачків лунав перший останній дзвоникВипускники одягнули жовто-блакитні стрічки11-класники слухали гімн, поклавши руку на серцеЗ захопленням підспівували і першокласникиБатьки вбрали дітей у вишиванкиВипускників привітали першачки11-класникам почепили незабудки Серед випускниць - справжні українки

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Після ПТУ діти більше заробляють, а розумні нехай собі все життя вчаться і  чекають все життя роботу,поки емігранти на пенсію не підуть
  • Анонім

    Останній дзвоник-це свято для тисячів сімей. До чого тут село. Розумні діти будуть і далі навчатись і пробивати дорогу у житті. А тупим-дорога в ПТУ.
  • Анонім

    На сільських дітях, вишиванка виглядає досить гармонійно. І навпаки, тракторіст буде почувати себе некомфортно, одягнений у офісний костюм, - це факт.

    Анонім reply Анонім

    А офісний працівник буде відчувати себе некомфортно, якщо його одягнути у фуфайку тракториста. І не лише офісний працівник відчує ці незручності)))
  • Анонім

    Бідні дітки а працювати ні де( . Емігранти з Черкас, Ярмоленець,Красилого, Жмеринки.Дунаевець,Городка, вже всі їхні місця зайняли.Залишається лише Польша.Вчіть дітки польську, вчіть...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up