У Хмельницькому біля підземки зробили транспортну «кишеню». На черзі – пішохідна огорожа

У Хмельницькому біля підземки зробили транспортну «кишеню». На черзі – пішохідна огорожа

Майже місяць комунальники стелили асфальт та облаштовували заїзд для громадського транспорту. Там вже зупиняються маршрутки. Залишилось лише встановити пішохідну огорожу. 

Ще на початку травня працівники управління ЖКГ почали виконувати ремонтні роботи. Спочатку взялись за стару плитку, яку колись вимостили за рахунок «Ощадбанку». Її акуратно вийняли та передали власнику. Близько місяця комунальники вимощували заїзд та стелили нову плитку.

Зараз біля новооблаштованої «кишені» вже зупиняються маршрутки. Однак, як повідомили «ВСІМ» в управлінні ЖКГ, роботи ще не завершені. Комунальники планують встановити ще пішохідну огорожу. На все згідно проекту передбачено 400 тисяч гривень.

- В нас ще місяць діятиме договір з підрядною організацією, тому за цей час вони мають поставити пішохідну огорожу. Посадкового майданчика облаштовувати не будуть, бо це не передбачалось, - розповідає начальник інженерно-технічного відділу управління ЖКГ Хмельницької міськради Світлана Надаховська.

Відео дня

Нагадаємо, що роботу над транспортною «кишенею» мали розпочати ще минулого року, але тоді на заваді стала електроопора, яку мало забрати комунальне підприємство «Електротранс». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • PAL

    Сделали, то сделали. Бабки распустили, ведь не оприлюднили фин затраты на кишку. А так симчишину на мелкие расходы.

    Анонім reply PAL

    Депутат не комерсант з ломом. Його завдання правильно в інтересах громади розділити бюджет. Щоб мер не став мільйонером хоча він ним вже став мабуть гривневим.
  • Анонім

    За такий кусочок аж 400 тис. грн. Люди величезні подвіря асфальтують за значно меньші кошти, а тут всього метр по ширині і 30-50 приблизно довжини, кілька плиток і огорожа на кілька метрів швидше за все із ржавіючого заліза і аж 400 тис. грн. Вот гребуть гроші.

    Анонім reply Анонім

    Лабазюківська хфірма робить, а він меньш як зі 100%- маржою не працює. в них з Симчишиним лябов "взаємовигідна". До речі якщо не вірите то подивіться як Ексклюзив Симчишина показує.

    Анонім reply Анонім

    Людина відкрито висловлює свою думку з приводу роботи теперішньої влади. Кожен має право на свою думку і висловлювати її відкрито це ознака чесної людини, яких нажаль не так багато і особливо в такій брудній сфері як політика. Як на мене бездіяльність не кращий спосіб поліпшення життя міста. Перехід на особистості    вважаю невихованим вчинком і спробою дешевої провокації.

    Анонім reply Анонім

    Перенесення двох електроопор, мереж, багато тонн бетонної подушки, два 7 см шари асфальту. Ви таке вдома робите?

    Анонім reply Анонім

    Так, роблю і на значно більшій площі

    Анонім reply Анонім

    Вдома робимо за свої кровні, зароблені гроші, тому і обраховуємо все до копійки. А  владарі свободівські відбивають собі наші податки, тому й намалюють "два 7 см."  а положать так щоб в Лезнево хату було з чого облаштуватию

    Анонім reply Анонім

    піди розкопай і переміряй все, тоді пиши

    Анонім reply Анонім

    Ну знаєш якщо кілька метрів "кишені" стільки коштує, то в нас ніколи не буде нових доріг.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up