У Хмельницькому майбутніх водіїв навчатимуть візочники

У Хмельницькому майбутніх водіїв навчатимуть візочники

Люди з обмеженими можливостями часто вимушено виїжджають на дороги міста. Новачків за кермом вчитимуть, як діяти, коли поруч їде водій-інвалід чи людина на візку.

Людина у візку їде поряд з автомобілем. В Україні таке можна побачити часто. Інваліди часто вимушені виїжджати на дороги. Тротуари не завжди пристосовані для пересування на візках. Не всі реагують на це адекватно і нормально.

 - Інвалід-візочник виривається із чотирьох стін і наражається на море небезпеки. У багатьох водіїв культура поведінки на дорозі просто відсутня. Новачки стають розгубленими, коли поряд з’являється людина на візку. Тому ми вирішили провести лекції для тих, хто лише збирається стати водієм, - розповідає «ВСІМ» координатор проекту «Безпека на дорогах» Сергій Коваль.

Одним із спікерів на лекції буде інвалід-візочник. Він показуватиме, як пересувається по місту. Він вчитиме, як потрібно поводитися водіям, коли поряд людина із обмеженими можливостями. Чи то вона на візку, чи то на автівці. Адже керування спеціалізованими автомобілями досить незручне і має свої особливості.

Відео дня

Перша із курсу лекцій пройде у четвер, 30 червня. Місце проведення – автошкола на 3-ому поверсі у «Либідь-плазі», що на Кам’янецькій 19-А. Початок – 18:00. За більш детальною інформацією звертайтеся до організаторів за телефоном 0678561128 або через e-mail: khtos.bezpeka.km@gmail.com

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up