У Хмельницькому партія регіонів готується до виборів !!!

  • Сергій Скороборатий
У Хмельницькому партія регіонів готується до виборів !!!
У Хмельницькому партія регіонів готується до виборів !!!

ДепутатХмельницькоїміської ради, колишній голова міської організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Анатолій Собко напередодні виборів, вже «купує» прихильність мешканцівмікрорайонурайону міста «Дубово» встановленням лавочок із своїм іменем.Цей «меценат»100% підтримував «проффесора» януковича.

Хмельничани невже ви знову хочете наступити на ті самі граблі ?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Просвитлюк Александр

    Нормальна людина оцінює іншу по його справах,а не щукає хто кім був ранійші .А Собко А.І. головне порядна відповідальна чуйна людина.На протязі 5 років він довів це своіми справами.В Дубово його знає і малеча і школяри і молодь і старши люди за його добрі справи.Дубовська яма роками  була суцільним смитником.І хто навів  тут лад? Собко А.І.Ні довподоби наші гарні скамійкі-ні сідай,ні ходи по асфальтованим доріжкам,ні дивісь на гарні дитячі,спортівни майданчики.Роби сам щось добре для себе,для людей.А такого депутата, як Собко А.І.треба підтримувати і дякувати йому що він працює саме у нас в Дубово.
  • Anonymous

    Йой божемій сільпуха розповідала , що під час виборів коррлевскоу їм платили 120 грн/день за газетки, в партії 500 грн в день, а керівництву партії 10 000 за 3 дня. А потім СІЛЬПУХІВ хмельницької області , так сельско розказувало , повезли на річку днепр в катері катати з ваною з шампанским!!! , де її купали, а вони ноги мили!!!, і різними наїдками і напоями на катері катали







    То може старим людям хмельницького теж за вибори щось дати, нетіко собі !!????????????
  • PAL

    Эти продажные рыги натворили столько бед, что хлебать их придется долго и нудно. Чтоб им всю жизнь скамейки красить.
  • Anonymous

    АГА







    А то шо жителі лезнево, книжківці, ружичної ОТРИМУЮТЬ ПАЇ,КОЖЕН РІК !!















    і по 6-8 шт ( камаз зерна, мішок муки, цукру, гречки, 30 л олії на 1 пай) і плюс ( майнові паї лісом, фермрою, клубом, трахтором, корівником, банькою !!)







    на 1 пай 3000кг зерна *8=24 000 грн отримують скоро з нового врожаю , а на 6 паїв =130 000 грн















    А ЖИТЕЛЯМ Хмельницького за кілограм гречки РАЗ в 5 років ??в глотку заглядують, роздерти готові, то це правильно !!?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up