У Хмельницькому протягом години двом людям стріляли в голову

У Хмельницькому протягом години двом людям стріляли в голову
фото Тетяни Сивоконь з Фейсбук
Чоловіка, підозрюваного у причетності до другого випадку заподіяння тілесних ушкоджень, вже затримано. Наразі обоє потерпілих перебувають в обласній лікарні, де їх оперують медики. .

Повідомлення про перший випадок працівники Південно-Західного відділення поліції отримали о 15:30. Постраждалим, як повідомили «ВСІМ» правоохоронці, виявився 37-річний хмельничанин. Він отримав поранення в голову. Ймовірно, що чоловіку влучили в око. Його оперують в обласній лікарні.

Другий випадок стався близько 16:25 неподалік від кафе по вулиці Ціолковського,1. Між двома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Під час неї 50-річний хмельничанин вихопив травматичний пістолет і вистрелив противнику в голову. 29-річний житель Хмельницького отримав поранення в голову. Куля застрягла у лобній кістці. Обох забрали до обласної лікарні. Підозрюваного у вчинені стрілянини направлять в міський відділ поліції для вилучення зброї та допиту.

Поліцейські не виключають, що обидва випадки можуть бути пов’язані. Як повідомила «ВСІМ» речник Хмельницького відділу поліції Катерина Терещенко, по опису очевидців підозрювані схожі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • АНОНІМ

    Напевне виясняли хто більше люить Україну.

    Анонім reply АНОНІМ

    грали в гру " а спорим я тобі з одного вистрілу в гоко попаду"
  • Анонім

    Йопересете. Безпечне місто

    Анонім reply Анонім

    та ху.... воно там безпене. всякі виродки понапиваються і роблять щось просто уму неєпостєжиме. а потім просто закриють справу чи відкупляться і по новій. а цей закон Савекно? може то ті, що відкинулися вийшли і чудять?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up