У Хмельницькому пройде виставка чотирилапих

У Хмельницькому пройде виставка чотирилапих
За два місяці у Хмельницькому стартує виставка собак різних порід. Для участі у конкурсі можна буде зареєструвати і свого улюбленця.
Реєстрація на виставку уже розпочалась. За словами організаторів, можливі й колективні заявки. Виставка розпочнеться 30 квітня. 
В рамках заходу будуть проведені і монопородні виставки з присвоєнням титула CAC (кандидати в чемпіони за красою). Для участі допускаються такі породи: 
- Східно-європейська вівчарка 
- Французький бульдог 
- Національна виставка Північних Їздових собак (Аляскінський Маламут, Самоїд, Сибірський Хаскі)
Про це йдеться на сторінці Хмельницького обласного осередку громадської організації «Кінологічний союз України» у Фейсбук. 
Реєстрація коштує 15 євро. Організатори обіцяють оригінальні подарунки і чудовий настрій. 
Для більш детальної інформації можна звертатись за телефонами: (098) 252-99-47, (063) 309-06-99, (099) 323-88-09.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ксенія

    Реєстрація  коштує  15  євро .....Організатори  виставки ,ми в Європі чи   Україні  ? А  можливо  15  євро   не  так  лякає  ,як  сума  в гривнях .Маю  двох  улюбленців ,але  не  можу  дозволити  показати на  втставці.Якось  захмарно  дерете .Мої  красені  мають обидва  цуценячі  картки КСУ ,але  щоб  показати  їх  на  виставці  потрібно  стати  членом  клубу  -це  не  100 грн ,потім  щорічні  внески  -також  не 100 грн ,потім  поміняти  картку  на  родовід  це  біля 1000 грн  ,протаврувати -теж  не  100 грн  та  прочіпувати  -теж  не  100 грн  і  квиток  на  виставку  15  євро ,бо коли  дійшли  до  виставки ,то  керівника КСУ  вже  гривні  не  торкаютьА  валютні  операції  в нас  в  обіході ?.Ось  так  "Welkom  to Evrope ".А  місцевій  владі пропозиція  :отих  волонтерів ,котрі  подали  петиції  з  приводу  притулку  бездомним   відправте  в КСУ  та ККУ ,нехай  заробляючи  на  клубних  собаках ,вони  утримують і  притулки.Я  не знаю ,скільки в місті  є  таких  клубіа та  спілок ,але  в декілька  з них  вразили  навіть інтер 'єром ,а особливо  на  стадіоні   Локомотив, в Гречанах біля  Востока. Без  сліз  не глянеш .  Одим  словом :абзац .А  приїздять власники  з  собачками з  різних  областей , це  лице  міста ?  Зато  деруть здорово .Нехай  і  створюють притулки та  їх  утримують ,вони ж любителі  собак ......А ще  два слова про чіпування  собак ,гроші  деруть за  чіп ,вводять  його   і поминай  ,як звали .Пояснюють ,що  так спокійніше :собака  індефіковується ,але  десь  пів  року  тому  у  знайомих  пропав  шикарний  хаскі  ,як  вони сказали  їх  "розвели" два  чіпа.Вони  терміново  звернулись  ККУ І КСУ ,а марно  їм  відповіли ,що в нас в обл.немає  сканера ,потрібно  взяти в оренду хоча б в Вінниці (100 євро )та знайти  самотужки  собаку ,а  тоді  приставити  до  неї сканер ,то  можливо  і прочитає  інормацію.А чіпують ,деруть  гроші  розказують  байки :в разі  якщо  собака  загубиться  через  GPRS ,космос  найдуть -чиста  брехня ,мої  знайомі  самі  і знайшли  дважди  чіповану  та  з  клеймом собаку.Будьте  обачними та не  йдіть на лохотрон  для приїзжих.Особисто я вирішила  вкладати  можливості  просто  в  своїх собак,запевняю ,що  красені ,є кого  показати ,але дуже дороге задоволення та недоступне  кожному  і я не  одна  ,багато  власників хизуються просто на вулиці...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up