У Хмельницькому забудовник «забив» на приписи ДАБІ

У Хмельницькому забудовник «забив» на приписи ДАБІ
ЖК «Холідей парк», як виявили в інспекції, зводиться із порушеннями. Та зайти на територію будівництва, що в мікрорайоні Гречани, і перевірити вимоги припису про припинення робіт працівникам ДАБІ не допомогли навіть поліцейські.

Зведення десятиповерхівки на вулиці Проскурівського підпілля 201/1 триває, незважаючи на заборону від Державної архітектурно-будівельної інспекції. Не зупинила забудовника, яким є «Комфортбудплюс», і комунальна аварія, яка сталася ще 26 січня 2016 року. Через обвал трубопроводу тоді було пошкоджено каналізаційну систему, яка забезпечує відведення неочищених стоків. Працівники КП «Хмельницькводоканалу» досі працюють над усуненням наслідків аварії. Вони не виключають,  що її причиною могли стати будівельні роботи.

Інспекторам ДАБІ на об'єкт допомагали пробитися патрульні та поліцейські із міського відділу.- Ми прийшли сьогодні із позаплановою перевіркою, яку здійснюємо на підставі звернення громадянина. Також перевіряємо, чи виконуються умови припису про зупинення будівельних робіт, який був вручений забудовнику ще 26 листопада минулого року. Цього ми зробити не змогли, оскільки нас не допустили на об’єкт, - розповідає начальник відділу контролю та нагляду за проведенням перевірок управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Хмельницькій області Максим Павлюк.

На територію, де ведеться будівництво, робітники допустили лише патрульних поліцейських. Та й ті пробивалися туди силою. Провівши за парканом декілька хвилин, вони вийшли і повідомили працівникам ДАБІ, що нікого із керівників немає, і без них на об’єкт нікого не пустять. Викликати на місце представників забудовника намагалися й представники Хмельницького відділу поліції. Та їх розмова із Зіновієм Базютою завершилась відмовою останнього приїхати.Розмова поліцейського із забудовником вирішити питання мирно не допомогла.

Відео дня

Працівники ДАБІ написали заяву до правоохоронних органів і чекатимуть на рішення, яке ті приймуть. Згідно припису від листопада минулого року, будівництво мало бути припинене. Та фірма-забудовник, схоже, не звернула увагу на рішення інспекції та продовжує зведення багатоповерхівки. Як розвиватиметься історія в подальшому ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».Наслідки комунальної аварії.Будівництво ЖК "Холідей парк" триває, незважаючи на приписи ДАБІ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ксенія

    Всі дотримані норми  очевидні ,а  порушення  -є факт.Цікаво ,де  вони планували  втулити дитячий майданчик ?На дорозі ?А будинок багатоквартиний.Розумники.......
  • Ксенія

    Всі дотримані норми  очевидні ,а  порушення  -є факт.Цікаво ,де  вони планували  втулити дитячий майданчик ?На дорозі ?А будинок багатоквартиний.Розумники.......Особисто я нічим не порушую  права інших ,а  ті  ,зто  планує  там  мати квартиру порушать , щонайменше,права своїх дітей
  • Ксенія

    Всі дотримані норми  очевидні ,а  порушення  -є факт.Цікаво ,де  вони планували  втулити дитячий майданчик ?На дорозі ?А будинок багатоквартиний.Розумники.......

    Анонім reply Ксенія

    У селах взагалі не має дитячих майданчиків. Граються на деревах, у підвалах, кришах і т.д. Нехай і міські там граються. Дитячі майданчики їм подавай. А чому не просите поле із буряками, щоб там стати раком із сапкою і посапати під палючим сонцем цілий день?
  • Анонім

    противсіхи і коментатори, а чому ви не виступали проти коли будувався будинок в якому ви живете? чи ви вірите, що там все було правильно і законно? чому ви порушуєте права інших луюдей, які так само хочуть мати своє житло. бо цей будино по сусідству з вашим. так і ваш по сусідству з чиїмось. ви в місті живете, а не в лісі. є норми, тут всі норми дотриманні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up