У приватний звіринець Пальохіна привезли нових тварин

У приватний звіринець Пальохіна привезли нових тварин

До сім’ї левів, єнота та кенгуру тепер додались ще й 2 лисиці, носуха та собакоподібний єнот. Тварини з’явилися тут вчора, 2 серпня. На черзі - ведмідь. 

Прилаштували лисиць та єнота у невеликих клітках, носуха взагалі сидить у переносному ящику. Сергій Пальохін зізнається, що вольєри наперед не будував, бо не знав розмірів тварин. Та й по віку звірі дуже молоді. Так, носуха має всього 2 місяці, лисицям - по 4, єноту - 6. Всі звірі мають паспорти, де вже записано окремі види щеплень. Власник розповідає, що «поповнення» обійшлося йому всього в 10 тисяч гривень. 

- Звірята перебували за 70 кілометрів від Києва. Цих тварин вигодовували для травлі собак та полювання. Проте, їх вдалось врятувати громадським організаціям захисту тварин. А вони в свою чергу продали звірів мені. Окрім того, ще й подарували сороку, - каже Сергій Пальохін. 

Прізвиськ нові тварини поки не мають. Власник зізнається, що фантазії на це не вистачає, і одразу просить хмельничан надсилати свої пропозиції щодо назв. Розповідає і про плани на майбутнє. 

Відео дня

- Хочу згодом привезти ще й ведмедя, двох оленів та косулю. А от із верблюдом доведеться зачекати. У нього наразі пошкоджені кінцівки та накладений гіпс. Якщо назбираю дві тисячі доларів, то планую також придбати японську макаку, - зізнається дресирувальник. 

Тим часом відвідувачів у зоокутку на Купріна, 15 не меншає. Всім кортить побачити нових звірів. З ними також можна фотографуватися. І хоч вхід на територію безкоштовний, та за фото дресирувальник просить жертвувати невеликі суми.

Нагадаємо, що після звільнення із зоокуточку в парку Чекмана Сергій Пальохін вирішив відкрити власний звіринець. До нього дресирувальник вже перевіз левів, єнота та кенгуру. 

Підготувала Олена Похитун 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • людмила прус

    вкажіть адресу, де він знаходиться

    Анонім reply людмила прус

    Тим часом відвідувачів у зоокутку на Купріна, 15 не меншає.

    Ссылка на источник: http://vsim.ua/Podii/u-privatniy-zvirinets-palohina-privezli-novih-tvarin-dvoh-lisits-enota-10530750.html

    2 reply Анонім

    В попередніх статтях проскакувало не вулиця, а провулок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up