В зоні АТО загинули двоє військових з Хмельниччини

В зоні АТО загинули двоє військових з Хмельниччини
На фото Віктор Літвінов

Вчора, 23 липня, загинув боєць 8-го полку спецпризначення Роман Матвієць. Сьогодні повідомили, що помер ще один військовий Віктор Літвінов із Сатанова. 

Про смерть 41-річного Віктора Літвінова повідомила на своїй сторінці у Фейсбук Оксана Трапезун. Жінка пише, що його демобілізували, а згодом знову повернувся на фронт на службу за контрактом.
За попередньою інформацією, прощання відбудеться у військові частині в Тернополі. Потім тіло бійця доправлять у Сатанів, де відбудеться прощання вдома, у храмі, на площі біля "Небесної сотні".  

В мережі опублікували імена ще двох українських бійців, які загинули 23 липня на Донбасі. Серед них - військовослужбовець 8-го окремого полку спецпризначення.  

Відео дня

Речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник прозвітував про вчорашню ніч. За його словами, через бойові дії загинули шестеро військових, ще 13 поранено. Неспокійна обстановка спостерігається по всьому фронту. Окупанти використовують потужну техніку. 

"За добу, що минула, на превеликий жаль, внаслідок бойових дій 6 українських військовослужбовців загинуло, 13 було поранено, ще 8 військовослужбовців Збройних сил отримали контузію", - сказав Олександр Мотузяник.   

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Правильно Надя говорит, пора прекращать эту гражданскую войну, когда брат убивает брата, эта война ничего не решает....

    Анонім reply Анонім

    Какая нах гражданская? Ты че с Луны свалился? И Надя твоя - очередной кремлевский проект в противовес нулевому рейтингу Поросенка. Это чтоб стадо баранов имело за кого голосовать, когда Петю сольют. Гражданская война никогда бы не назрела, если бы это не подогрели оттуда, из Х*йлостана, у самого Даунбасса кишка тонка бодаться против целой страны. Тем более большинство там все устраивало. Если бандосам дать оружие, танки и бабло - можно держать целую область в страхе без права возразить. Особенно когда укр. власти это тоже поддерживают, т.к. война им на руку до конца каденции... вот и вся война. Меня лично одно возмущает - почему наши воины, особенно которые уже ДМБ, не восстают против этой власти, которая их каждый день сливает? Они же видели сами эту войну, а не какую-то мифическую АТО. Их побратимов убивали ни за что на своей земле, самих ранили... почему они не организовываются и не идут к Презу, ВР, ГройсмАну и не требуют кардинальных перемен или их отставки? Что все блин боятся этой войны, хуже уже быть не может!!! Если в день гибнет до 10 воинов (официально), еще столько же ранят, то в год это более 3000 погибших ни за что ребят и еще больше раненных!!! Так и армии не станет скоро, я уже молчу про постоянный рост льготников, которых удерживать скоро не будет за что - дефицит ПФУ уже 82 млрд!!!!!! это неслыханно!!! Что ж вы сидите и ждете???
  • Анонім

    пора прекращати цю війну....

    Анонім reply Анонім

    спочатку вивчи правопис
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up