Укрпошта хоче випустити марки із зображеннями Криму

Укрпошта хоче випустити марки із зображеннями Криму
Чи підтримали ініціативу Укрпошти члени Редакційно-художньої ради з питань видання поштових маро, дізнаємося в кінці січня після обговорення.

Національний оператор поштового зв’язку Укрпошта виступить на засіданні, маркованих конвертів та карток в Україні (Рада) з ініціативою випуску в 2015 році поштової продукції, присвяченої перлині Україні – Автономній Республіці Крим.  Про інформує прес-службу Укрпошти.  

- Філателістична продукція – це один з символів держави, який презентує нашу країну в світі. Поштові марки, конверти, картки, випущені національним оператором поштового зв'язку, є візитівкою України та своєрідним елементом патріотизму, – цитує прес-служба  генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Українські марки знаходять своїх поціновувачів у всьому світі, їх впізнають та виокремлюють серед філателістичної продукції інших країн неповторним національним колоритом. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Полюбому нужно так сделать - Крым - на нем Путин с веслом машет рукой Украине))) Крым Россия!) - это факт
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 До 8 років ув’язнення загрожує 20-річному мешканцю Хмельниччини за смертельну аварію 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ Від читача 15:25 У Хмельницькому провели святковий велопробіг до Дня Вишиванки: як це було? 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Наймолодшому було 20 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина»)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up