У центрі Хмельницького шукали вибухівку

У центрі Хмельницького шукали вибухівку
На клумбі біля підземного переходу виявили підозрілий предмет. На газоні лежать скати від автомобіля, перев’язані мотузкою. Правоохоронці виявили, що це був мобільний телефон із прикріпленою до нього антеною. Його уже знешкодили і відновили рух транспорту.
Близько 13:30 рух по перекрили рух від «підземки» до кінотеатру "Планета" - в клумбі виявили телефон із прикріпленими за допомогою резинок антенами.
За тим, що відбувалося, слідкувало чимало зацікавлених. 
 Від перехрестя із вулицею Героїв Майдану і аж до "Либідь Плази" стояло близько 20 тролейбусів.
Впродовж півгодини працівники ДСНС та управління МВС намагалися з'ясувати, що це за предмет і вилучити його. Згодом перекрили прохід біля торгового центру та зачинили магазини.
Міліціонери поставили на клумбу шини, які мали зменшити силу вибухової хвилі.
Лише через півгодини працівники вибухотехнічної служби розпочали процес знешкодження підозрілого предмета. До клумби вони підходили обережно. Коли пролунав вибух, то в сусідніх машинах спрацювала сигналізація.
 
- Якщо вибухівка була б осколкової дії, то радіус її дії, судячи із розмірів, був близько 200 метрів, фугасної - біля 50 метрів, - розповів начальник вибутехнічного відділу експертного центру Олексій Марчук.
Рух в центрі міста уже відновлено. Рештки підозрілого предмету зібрали і віддадуть на експертизу, після якої і встановлять, що це було.
Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    то було навчання для відпрацювання координації дій відповідних спецслужб

    того все проходило так "мирно", з глядачами :)

    хоча всерівно могли би попередити населення
  • Анонім

    подняли оборотней со стулов. напугали бедолах. и людям потеха
  • Леся

    Або ви з запізненням статті пишете, або щось тут не те. Ніяких заторів немає.

    Анонім reply Леся

    Это было в 13:00

    Максим Кашуба reply Леся

    Машини то обїхати можуть, а тролейбуси дійсно стоять, тільки що був там, міліція нічого не хоче говорити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up