В зону АТО відправили ще понад 70 військових з Хмельницького

На схід України виїхали понад сімдесят військовослужбовців однієї з частин міста.

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради.

- До забезпечення солдатів долучилися міська влада та благодійники. Військових забезпечили спальними мішками, каріматами, ліхтариками. Окрім необхідних речей потурбувалися і про харчування. Загалом сума допомоги військовим склала майже 20 тис. грн., - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Хмельничанка

    Новая порция убийц по указке Госдепа. А когда-то наши деды и украинцы и русские и белорусы и другие наши братские народы плечо к плечу противостояли фашистам.

    Неужели украинцы забыли?

    И теперь выполняют распоряжения незаконной фашистской власти.

    ----

    Уголовный кодекс Украины

    Статья 41. Исполнение приказа или распоряжения

    ...

    3. Не подлежит уголовной ответственности лицо, отказавшееся выполнять явно преступный приказ или распоряжение.

    4. Лицо, исполнившее явно преступный приказ или распоряжение, за деяния, совершенные с целью выполнения такого приказа или распоряжения, подлежит уголовной ответственности на общих основаниях.

    5. Если лицо не осознавало и не могло осознавать преступного характера приказа или распоряжения, то за деяние, совершенное с целью выполнения такого приказа или распоряжения, ответственности подлежит только лицо, которое отдало преступный приказ или распоряжение.
  • Matava Rio

    А де новина проте, як майже 60 наших десантників відмовилися їхати? Писали рапорти на звільнення, переведення та у відпустку. В кого є знайомі в частині ті знають цю новину.
  • PAL

    Вот и показала себя, городская власть. Мельник, тебе ганьба.

    Ильич reply PAL

    Да почему же. Это скорее всего личные деньги. Казначейство стоит глухо. И претензии должны быть к ОДА и ОР,  они казначейством командуют.  Денег нет - только на пенсии и зарплаты бюджетникам.

    PAL reply Ильич

    Может личные, может не личные, чего гадать. Раздели 20000 на 70, вот тебе и ответ

    Медведев reply PAL

    А вы дали больше?

    Партизан reply Медведев

    Я таким як пал дам і додам,хай-но дорвусь до інформаційного крісла)
  • Світлана

    Як це боляче читати, наша вада гірша терористів, фактично діти, без належної підготовки в статусі "добровільців" опиняються в пеклі і всім байдуже, тільки рідні сходять з розуму від болю та розпачу...

    Bazz reply Світлана

    Такова судьба глупых украинцев, которым всё было похер и хата с краю. Так вот идиоты всю страну просрали, а теперь и их дети в гробах будут - жизнь учит, что нельзя быть такими тупыми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали підприємці області в кредит у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up