Вирок у справі Червонюка суд винесе 2 вересня

Вирок у справі Червонюка суд винесе 2 вересня
В Апеляційному суді Хмельницької області закінчилося слухання багатотомної кримінальної справи Дмитра Червонюка. Суд оголосить свій вирок 2 вересня о 9:30.

Обвинувачений   Дмитро Червонюк, син власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка та депутата Хмельницької облради Галини Червонюк, виступив з останнім словом перед вироком. 20-річний хлопець був небагатослівний, він в черговий раз вибачався перед Крушельницькими  та перед своїми батьками. Виступ тривав дві хвилини.

- Я кожного дня прошу в Олега пробачення за те, що забрав у нього життя, - каже Дмитро Червонюк. -  Кожного дня думаю про те, що я скоїв. Хочу попросити вибачення в батьків Олега. Вибачте мене, я забрав вашого сина, вашу надію на майбутнє. Хочу попросити у Богдана також вибачення. Я забрав твого брата, твою надійну опору. Я за 20 років майже нічого не досяг, але я завжди намагався бути щирим. Я щиро прошу у вас пробачення і каюсь… Шановний суд, я прошу дати мені можливість довести своєю працею та життям в суспільстві, що це був нещасний випадок. Але  яке б рішення не виніс суд, я його сприйму.

Колегія суддів видалилася у нарадчу кімнату. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Roman

    Сученок, твоё место а нарах и никакие слова прощения тебя не оправдают.
  • Правдолюб

    2 вересня 2014 року правда переможе, а заздрісників чекає черговий сюрприз.

    UkrRiot reply Правдолюб

    Одні заздрісники навколо.. Так проявляються твої комплекси, тому що сама заздриш Червонюкам - тому як маєш працювати на них за копійки. А от коли його таки посадять - ти взагалі будеш не потрібна Червонюкам, а крім них тим більше нікому. Тому що ти - бездарна журнашлюха.

    А от у випадку, якщо його випустять - успішні і талановиті журналісти провідних ЗМІ швидко розповсюдять інформацію про цей вирок.. Так що... Тут треба добре всім подумати...
  • Evgen Grabovsky

    Думаю якщоб під судом під час засідання хочаб з пару сотень мітингувальників було його б не виправдали...

    Правдолюб reply Evgen Grabovsky

    Тобто натиснути потрібно на суд? Тоді як таке рішення тоді може вважатись справедливим і законним, якщо буде прийняте під тиском?

    Evgen Grabovsky reply Правдолюб

    А в чому тиск? Просто доказати не байдужість громади.

    А хабарі можна розглядати як тиск на судів?

    Правдолюб reply Evgen Grabovsky

    Дачу хабаря довести потрібно, а не оббріхувати. І більшість мітингів куплені і організовані для досягнення кимось якихось своїх цілей. Так що мітинг не не набагато відрізняється від хабаря як метод тиску.
  • Світлана

    Олег також працював і у нього були мрії, які не збулися

    через МОНСТРА-ЧЕРВОНЮКА.

    Цікаво, а де це Червонюк планує працювати???

    Нехай попрацює на ЗОНІ на благо ДЕРЖАВИ!!!

    Правдолюб reply Світлана

    Я думаю, що Червонюк Дмитро не буде на когось працювати за 1000 гривень. В цього хлопця вистачить розуму заробляти набагато більше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up