Як у Хмельницькому поліція присягу складала (ФОТО, ВІДЕО)

Як у Хмельницькому поліція присягу складала (ФОТО, ВІДЕО)
Нарешті дочекалися. Нова патрульна служба вийшла на вулиці Хмельницького. Сьогодні, 26 грудня, після двох місяців підготовки хлопці та дівчата склали присягу.

Представлення поліції у Хмельницькому викликало неабиякий інтерес у мешканців міста. Щоб побачити нових 256 правоохоронців, хмельничани навіть не цуралися залізти на пам’ятник. Майдан Незалежності почав наповнюватися людьми ще за годину до початку офіційної церемонії, участь в якій взяла голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе. Саме через її запізнення початок дійства затримався на 20 хвилин. Хмельничани, представники місцевих органів влади та й самі поліцейські з нетерпінням чекали на почесну гостю.Під час свого виступу Хатія Деконідзе наголосила, що впевнена у професійності та чесності нових поліцейських. Сказала, що вони усі мають працювати заради світлого майбутнього українських дітей, яких сьогодні на майдані зібралося чимало.

Відразу після закінчення церемонії поліцейським дозволили відпочити. Для правоохоронців з першої роти це будуть останні декілька вільних годин перед виходом на службу. Саме їм випала честь першими розпочати патрулювання у Хмельницькому.

Хмельничани, близькі та рідні нових поліцейських залюбки фотографувалися із патрульними та їхніми автомобілями.

Відео дня

Поліцейські наголосили, що у перший час вони в основному займатимуться автопатрулюванням вулиць Хмельницького.

Серед усіх 256 поліцейських є 7 учасників АТО. Близько 10% від складу становлять жінки.

Більшість поліцейських мають вищу освіту. Серед поліцейських є як прості вчителі, так і професійні спортсмени та екс-міліціонери.

У Хмельницькому патрульна поліція складатиметься із 1 батальйону, який поділено на 4 роти. Щодня а вулиці міста виходитиме 65 поліцейських.

Патрульну поліцію у Хмельницькому очолюватиме лейтенант Олег Костенко.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Anna

    На мою думку це ви забагато маєте здогадів щодо  людей які працюють в поліції . Якщо злочинність зростатиме  до кого ви побіжите з заявою, чи тихо будете переживати за своє горе?
  • Tesla

    Зрозумійте нарешті що ніхто нікого замінювати не буде. Хто попав на 0 там вже до смерті або до кінця війни якщо пощастить вижити!!!
  • Людмила

    Достойна заміна на фронті!!!
  • Анна

    От і заміна хлопцям. Присягу ж дали!

    Anna reply Анна

    А хто в поліцію піде працювати, щоб замінити , тих кого призвуть? Мабуть ви ?

    Анна reply Anna

    А Ви не знаєте мабуть, що багато хто пішов в поліцію тільки для того, щоб не попасти в армію? Присяга для всіх однакова, ні?

keyboard_arrow_up