З квартир самозваної керівниці «тергромади» Хмельницького винесли 4 ящики документів

З квартир самозваної керівниці «тергромади» Хмельницького винесли 4 ящики документів

Правоохоронці вже провели обшук двох штаб-квартир Ольги Уграк. Вони вилучили 4 ящики документів та близько 10 одиниць оргтехніки. Зараз триває опис знайденого. 

Вчора, 24 травня, поліція провела два обшуки на квартирах, які належать засновниці самопроголошеної тергромади міста Ольги Уграк. Вони вилучили ряд документів, які підтверджують незаконну діяльність самозваної керівниці та її спільників.

Наразі правоохоронці разом з понятими проводять огляд та опис знайдених документів.

- У штаб-квартирі засновниці вилучено 5 системних блоків, оргтехніку та 4 ящика документів. Серед документів є журнали самооподаткування народних підприємців, видачі свідоцтв, звітності про витрати територіальної громади, копії та оригінали свідоцтв народних корпорацій та народних підприємств, копії паспортів, різні бланки, чеки, нотатки та буклети, 16 печаток та один штамп, накладки до печаток тощо. На другому об’єкті вилучено лише декілька бланків та посвідчень, - пише керівник Хмельницького відділу поліції Володимир Калашнік на своїй сторінці у Фейсбук.

Відео дня

Як повідомили «ВСІМ» у прес-службі поліції, процес опису документів затягнеться, адже потрібно оглянути безліч документів, які розкинуті по різним текам.

- Дуже багато папок, файлів. Кожен документ треба передивитись, описати. Пані Уграк готувала листи разом з територіальною громадою щодо вирішення якогось питання та направляла їх у різні інстанції спеціальним поштовим замовленням. Всі чеки по цим листах вона зберігала. Поки не підключали і системні блоки, які вилучили. Там теж може міститись інформація по справі, - розповідає прес-секретар Хмельницького міського відділу поліції Катерина Терещенко.

Після огляду та опису документів поліція повинна скласти список фігурантів у справі та поспілкуватись з ними. Адже у документах вказується багато так званих «народних» підприємців та перевізників. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • PAL

    А че хороший бизнес
  • Анонім

    А орендатели земли плотют за нас взносы 12% от стоимости продукции 3500 в год в териториальную громаду с каждого пая
  • Анонім

    А орендатели земли плотют за нас взносы 12% от стоимости продукции 3500 в год в териториальную громаду с каждого пая
  • Анонім

    И все селяне села тоже плотют в териториальную громаду 6 грн в год за обесте и огороды
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up