За місяць військове кладовище по Кам’янецькій обкладуть новою плиткою

За місяць військове кладовище по Кам’янецькій обкладуть новою плиткою

Стару плитку на військовому цвинтарі, вимощену за радянських часів, зривають. Скоро там буде нова. Комунальники хочуть встигнути до перших морозів.

На кладовищі працює до десяти робітників. Бригада чоловіків зриває стару плитку і складає її збоку. Далі вимощують нову. Кажуть, роботи стартували ще півтора роки тому. Тоді почали замінювати плитку лише при вході на цвинтар від Кам’янецької.
 
- Ми демонтовуємо плитку, яка лежить тут ще з 70-х років і ставимо нову. Плануємо встигнути до перших холодів. У нас є терміни – до середини жовтня, - каже робітник Петро Беспалов. 
Майстри кажуть, робота залежатиме від погоди. Всього в планах викласти 1400 квадратних метрів нової плитки. 
Стару плитку не викидають, вона ще може згодитись. Нею обкладають пішохідні доріжки.
- Зараз таку плитку вже не випускають. Ми її зберігаємо, є такі місця, де вона ще може згодитись. На Толстого, де ритуальна служба, виклали цілу площу, - каже заступник міського голови Анатолій Нестерук. 
Окрім цього, комунальники замінили плитку на військовому кладовищі у Раковому. У планах – облаштувати по місту. Роботи проведуть на Європейській, Гагаріна і Проскурівській.
- Проскурівська має бути з плитки. Вже провели тендер. Планується облаштувати пішохідну частину і тротуари від Грушевського до Володимирської. Перед кінотеатром Шевченка теж буде плитка, - каже Анатолій Нестерук. 
Радянську плитку не викидають. Будуть обкладати нею доріжки
Люди вимушені йти вузеньким проходом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up