Залізничний вокзал у Хмельницькому "замінували" вдруге за тиждень

Залізничний вокзал у Хмельницькому "замінували" вдруге за тиждень
- Сьогодні виізджав з замінованого киівського вокзалу......а приіздив у замінований хмельницький......добре що хоч без салюту!!!!! - фото з Facebook заступника гендеректора з питань телебачення “Поділля-Центр” Сергія Плахтія
На хмельницькому залізничному вокзалі в ніч з 25 на 26 липня шукали вибухівку.

"Жарт", який кваліфікується як завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається штрафом від 850 до 1700 гривень, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.
Якщо ж діяння спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, то "мінер" може отримати від двох до семи років за гратами.
Попереднє повідомлення про замінування хмельницького залізничного вокзалу 21 липня виявилося неправдивим. Працівники екстрених служб обшукали приміщення вокзалу та переконалися, що вибухівка відсутня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sergey Plahtiy

    а фотку то я зробив...

    Оксана Ісаєнко reply Sergey Plahtiy

    Так, на фото підписано. Що, звідки і коментар )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up